Ok, najwcześniej chcę w 28dpt.Celuj w 26-28dpt, wczesniej nie ma sensu sie denerwować.
Ja ciągle nie wierzę w to, co piszę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, najwcześniej chcę w 28dpt.Celuj w 26-28dpt, wczesniej nie ma sensu sie denerwować.
Oooo w moje urodzinyKochana. Ja dzisiaj nie mam wizyty. Dzisiaj mam teleporadeni konsultacje wynikow. Za tydzien w srode 30.06.21 wielki dzien! Wyprawa do Warszawy i wizyta u dr Lewandowskiego na pierwsze USG. Strasznie sie bojeale musi byc dobrze
![]()
Aaa no to inaczej może być z tym estradiolem...Na naturalnym
Tylko się cieszyć kochanaOk, najwcześniej chcę w 28dpt.
Ja pfizerem sie szczepilam. Tez zastanawialam sie dlugo co robić, ale uznalam, ze moze lepiej byc zaszczepionym przed ciaza...teraz mam prawie 6 tygodni do transferu. Ufam, ze to szczepienie mi nie zaszkodzi. I tak nie wiem nigdy co jest dobre w 100% dla mojego organizmu.Wiem skąd ta- z mojego ogródka akurat zebrałam dzisiaj całe pudełko truskawek
I Love You To
nie bubaj będzie teraz tylko lepiej a wiesz w sumie za stówkę też mogę posiedzieć godzinę w samochodzie
@Orchidea33 a czym się szczepisz? Ja jestem apsolutnie przeciw szczepieniu się ( jeśli chodzi o mój organizm) ale nie przeszkadza mi że ktoś się szczepi I absolutnie to szanuję![]()
Na pewno bedzie dobrze!Kochana. Ja dzisiaj nie mam wizyty. Dzisiaj mam teleporadeni konsultacje wynikow. Za tydzien w srode 30.06.21 wielki dzien! Wyprawa do Warszawy i wizyta u dr Lewandowskiego na pierwsze USG. Strasznie sie bojeale musi byc dobrze
![]()
dzieki, tsk zrobie. milegoMam 37. Moj brat mial 39. Wiesz co, to tak sie pojawia po 12 godzinach. Dzien, lub poltora i znika. Tak bylo u moich rodziców, mojego brata. Zobaczymy jak ja. Moj maz byl wczoraj ze mna i nic mu nie jest, tylko go boli reka. Wiec to zalezy od organizmu.
Ale od razu Ci powiem- jak zacznie Cie cos bolec to 2 tabletki paracetamolu (ja wzielam apap extra). U mnie troche juz zaczal dzialac a zazylam godzine temu.
Cos mi sie wydaje, ze jeszcze dlugo nie uwierzysz. Prawda jest taka, ze zaczyna to docierac tak naprawdę dopiero jak czujesz kopniaki. Przynajmniej u mnie tak bylo, dopiero wtedy wierzysz i nie wiem, tez sie troche uspokajasz. A potem konca lutego to juz zleci [emoji8][emoji38]Ok, najwcześniej chcę w 28dpt.
Mi gin mowila, zeby paracetamol wziac wogole przed szczepieniem [emoji4]dzieki, tsk zrobie. milego![]()