nosz kuwa wiemKochana ten wykrzyknik na końcu jest najważniejszynie wiem jak , ale udało mi się zmienić i od razu inne nastawienie mam
taki suprajs
![]()
P. S nadrabiam wykrzykniki!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nosz kuwa wiemKochana ten wykrzyknik na końcu jest najważniejszynie wiem jak , ale udało mi się zmienić i od razu inne nastawienie mam
taki suprajs
![]()
Jeśli odmawiasz nowennę pompejańską napewno będzie dobrzeU mnie dobrze. Mnie ciagle boli brzuch mam skurcze i ból jajników ale to przez świeży transfer. Nie wiem kiedy te jajniki dojdą do siebie bo już powoli mnie to denerwuje
Ciagle biore nospe, a to chyba tez takie nie za bardzo zdrowe…. Staram się nie brać więcej niż 1-2szt na dzień No ale zawsze to coś….
Ja jutro miałam iść na betę ale chyba pójdę w sobotę na spokojnie. Nie chce mi się zrywać znowu po 6 żeby już o 6:30 czekać pod laboratorium (potem są mega kolejki)
Ja zrobiłam się taka jakaś spokojna…
Zaczęłam zmawiac ta modlitwe nowennę pompejańską co tu dziewczyny mówiły i naprawdę ogarnął mnie mega spokój… po prostu wiem ze będzie dobrze![]()
Rzecza jasna jest ze rodzina meza to zawsze patole heheheho tak ludzie są podli czasami nawet Ci z bliskiego otoczenia. Pamiętam jak dziś że Grzesiek powiedział swojej siostrze ze jesteśmy po pierwszej nie udanej próbie a ona przyszła do mnie i się pyta czy to prawda sobie myślę nie no kuwa żarttak się przejęła że cała ciążę się nie odzywała
Idiotka
ale tam cała rodzina ma coś z garem zawiść i pieniądz rządzi
A dlaczego nie odzywala się do Ciebie w ciąży? Zazdrościła ivf czy co ? Ciekawe , w sumie nawet nie zazdrość co już zawiść...o tak ludzie są podli czasami nawet Ci z bliskiego otoczenia. Pamiętam jak dziś że Grzesiek powiedział swojej siostrze ze jesteśmy po pierwszej nie udanej próbie a ona przyszła do mnie i się pyta czy to prawda sobie myślę nie no kuwa żarttak się przejęła że cała ciążę się nie odzywała
Idiotka
ale tam cała rodzina ma coś z garem zawiść i pieniądz rządzi
hahahahha cieszę się że się ze mną zgadzaszRzecza jasna jest ze rodzina meza to zawsze patole heheheh
a bo tam o spadki i podzial domu poszło bo nie chciała się zrzecA dlaczego nie odzywala się do Ciebie w ciąży? Zazdrościła ivf czy co ? Ciekawe , w sumie nawet nie zazdrość co już zawiść...![]()