GratulujęAaaaa Na 90% chłopczyk , zdrowy jak rybakamień , serca
jutro jeszcze badania u mojego lekarza ale jest wszystko dobrze
jestem spokojna
Boże jestem najszczęśliwszą na świecie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęAaaaa Na 90% chłopczyk , zdrowy jak rybakamień , serca
jutro jeszcze badania u mojego lekarza ale jest wszystko dobrze
jestem spokojna
Boże jestem najszczęśliwszą na świecie![]()
Trzymam kciuki! Musi być wszystko dobrze! Ważne, że bijeDziewczyny jestem w szpitalu, mialam dzisiaj krwawienie. Krwiak podkosmówkowy. Widzialam serduszko. Bije. Ale tak bardzo się bojęale jest zagrożenie.
Proszę o modlitwę i kciuki za mnie i za moje maleństwo.
Tylko beta prawdę Ci powie.U mnie chyba nic z tego na beta HCG nie byłam zrobiłam sikanca biel bielija się chyba załamie nie wiem czy jest sens jechać jeszcze się łudzić
Jak zaczniesz czuć ruchy dziecka to dopiero będzie "dziwnie"Oj tak jak mówisz , koniec że stresemna chwilę mogę odetchnąć ...
A tak naprawdę to po mału zaczyna do mnie dochodzić że to się dzieje naprawdę . Nigdy ale to nigdy nie sądziłam że będę ma takim etapie , że będę w ciąży , będę nosić nowe życie pod sercem ... A to się dzieje
![]()