Ja przez cala ciaze tez nic,pozniej polog wiec wyszlo rokja przez te moje plamienia to całą ciążę nic![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przez cala ciaze tez nic,pozniej polog wiec wyszlo rokja przez te moje plamienia to całą ciążę nic![]()
Ja przez moje schizy też się boje ... Może dopiero pod koniec ciąży się odważe .... Na razie nic z tego ... Radzimy sobie inaczej.ja przez te moje plamienia to całą ciążę nic![]()
Za długo na to wszystko co się obecnie dziejeDziewczyny a jak z "przytulankiem''10 dni po transferze. Można czy nie ?![]()
2 razy się odważyłam. Za pierwszym razem było wszystko w porządku, za drugim miałam 15 minutowe plamienie (z maleństwem dzięki Bogu wszystko w porządku). Od tamtego czasu powiedziałam, że dopiero po połogu wchodzimy znów do gryDziewczyny a jak z "przytulankiem''10 dni po transferze. Można czy nie ?![]()
nie mow hop - u nas synek całkowicie pozbawił możliwości przytulanek. Nie pamietam kiedy ostatnio coś było2 razy się odważyłam. Za pierwszym razem było wszystko w porządku, za drugim miałam 15 minutowe plamienie (z maleństwem dzięki Bogu wszystko w porządku). Od tamtego czasu powiedziałam, że dopiero po połogu wchodzimy znów do gry![]()
U nas był zakaz 9 dni po transferze wiec potem rozumiem , że można. W trakcie poprzedniej ciąży miałam dwóch ginekologów jeden nie widział przeciwskazań żeby współżyć poza tym zakazem, drugi zalecał żeby w trakcie brania luteiny nie współżyć a pozatym jak nie było infekcji to możnaDziewczyny a jak z "przytulankiem''10 dni po transferze. Można czy nie ?![]()
To oby nasz maluch nam pozwoliłnie mow hop - u nas synek całkowicie pozbawił możliwości przytulanek. Nie pamietam kiedy ostatnio coś było
U mnie w klinice najwczesniej zalecają robić betę w 7dpt ale dobrze wiecie ze ja nigdy tyle nie wytrzymałam i robiłam ją już 6dptHej dziewczyny w czwartek miałam transfer kiedy mogę zrobić bete czy w środę będzie już coś czy poczekać do 10 tak jak zaleca klinika