reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny,w którym tc mozna na usg dojrzec bijące serduszko?

ja serduszka zobaczyłam w 6 tyg ciąży, :-)

Matylda - trzymam bardzo mocno z Twój jutrzejszy dzień!!!

A dla chętnych podsyłam bliźniaczkowe fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kto ma ochotę niech się zaraża!!! :-):-):-)

reklama
Eweli i Wera bardzo Wam dziękuje za odpowiedź:-) Mam jeszcze jedno pytanie,czy jak byłyscie pierwszy raz na usg upewnic sie czy to ciąża to wtedy już widziałyście bijace serduszko czy było jeszcze za wczesnie?Wiem zadaje głupie pytania,ale w przyszłym tygodniu mam pierwsze usg,transfer miałam 05.05 3 dniowych zarodków,wiec jestem ciekawa:tak:

Kasia_30 ja idę dopiero 28.05 a transfer miałam 27.04 tak żeby było serduszko już, mam nadzieję, że będzie, tak bardzo sie boję, ale skoro nic nie boli, nie mam plamień, beta rośnie, powinno być ok
A w jakiej klinice podchodzicie do in vitro? moje szczęście pochodzi z Salve

Ewelina26k ja do in vitro podchodziłam we Wrocławiu w Polmedzie.To taka mała klinika,nie ma zasiegu ogólnoploskiego,ale jestem strasznie z tej kliniki zadowolona i każdmeu z polecam.Przemiłe Panie Pielegniarki,które zawsze słuza pomocą,no i oczywiscie lekarze,chodze do lekarza,który zawsze wobec mnie uczciwy i szczery,nie owijał w bawełne,jestem mu za to wdzieczna.

Czyli jak ja mam wizyte w przyszłym tygodniu to serduszka jeszcze nie bedzie widac?

Kasia
na pierwszym USG byłam już w 18dpt, ale tylko dlatego że zaczęłam krwawić i trzeba było sprawdzić co się dzieje....ale wtedy jeszcze nie było serduszka ani zarodka nawet tylko sam pęcherzyk ciążowy coś koło 7,5mm

reklama
Eweli i Wera bardzo Wam dziękuje za odpowiedź:-) Mam jeszcze jedno pytanie,czy jak byłyscie pierwszy raz na usg upewnic sie czy to ciąża to wtedy już widziałyście bijace serduszko czy było jeszcze za wczesnie?Wiem zadaje głupie pytania,ale w przyszłym tygodniu mam pierwsze usg,transfer miałam 05.05 3 dniowych zarodków,wiec jestem ciekawa:tak:

kochana, ja transfer miałam 16.03, zarodki 2 dniowe, a na 1 usg byłam 15 kwietnia i wtedy już widziałam serduszka, tak więc ty już też powinnaś serduszko zobaczyć:-)

Do góry