reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie kochane,musze sie z wami podzielic,wiem,ze jestem nie powazna ale dzis mialam sen ze sie udalo a w niedziele powinnam testowac ale juz nie wytrzymalam i zrobilam test dzis wyszedl pozytywny za pare godzin zrobilam drugi i tez pozytywny!!!!:)nie chce sie nakrecac ale czy to mozliwe ze wyszedl by pozytywny a w niedziele jak mam robic wyjdzie negatywnie wiem,wiem ,ze nie powinnam sie cieszyc i staram sie uspokoic i nie zapeszac ale musialam wam to napisac co wy myslicie o moich tescikach?

Kama35 - suuuper :-) :-). Bądź dobrej myśli. Jak test wyszedł pozytywnie już teraz to wszystko powinno być dobrze.

reklama
Witajcie kochane,musze sie z wami podzielic,wiem,ze jestem nie powazna ale dzis mialam sen ze sie udalo a w niedziele powinnam testowac ale juz nie wytrzymalam i zrobilam test dzis wyszedl pozytywny za pare godzin zrobilam drugi i tez pozytywny!!!!:)nie chce sie nakrecac ale czy to mozliwe ze wyszedl by pozytywny a w niedziele jak mam robic wyjdzie negatywnie wiem,wiem ,ze nie powinnam sie cieszyc i staram sie uspokoic i nie zapeszac ale musialam wam to napisac co wy myslicie o moich tescikach?

Kama - kochana moja, jak ja sie ciesze z Twojego pozytywnego sikanca!!!
Ja tez nie wytrzymałam i dzis zrobiłam sikanca ... też mam POZYTYWNY wynik, jutro robie krew, wiec sie upewnie... ale też juz sie po cichu ciesze :) Wynik będę znała dopiero wieczorem... o ile się doczekam :) Uściski dla Wszystkich!

Jak miło ze ktoś mnie tu jeszcze pamieta:)

Fajno że nie będę sama w czerwcu- zobaczymy jeszcze czy tej histero nie załatwię na czerwiec.

Ptencer- gratulacje, czasem was tu podglądałam więc wiem że ty już zafasolkowana:)

Lolitka, wielki ukłon. Mimo twojej wyjątkowo długiej drogi jesteś dzielna i wspierasz kolejne staraczki- wow! Jak to mawiają babcie- niech Bóg ci w dzieciach wynagrodzi!

Przypomnijcie mi czy jakieś przygotowania były potrzebne do criotransferu- bo juz nie pamiętam... Czyba tylko czystość i takie tam? Czy piguły jakieś specjalne? ta trucizna sterydowa itp?

Że starsze panie zaciążają to wiem (dzięki za pociechę), ale rzadko takie wcześnie zmenopauzowane jak ja :(

Witam wszystkie dziewczny, jestem u Was nowa, ale weteranka w staraniach o maluszka. Własnie jestem w trakcie pierwszego podejścia do in vitro w Poznaniu. Od 2 dni robie sobie zastrzyki z gonapeptylu (po pół strzykawki dziennie), dzisiaj dołączam gonal - 2 x dziennie.
Przy tej okazji mam pytanie, czy któraś z Was podchodziła do in vitro w Poznaniu na Polnej? Kto Was prowadził i jakie macie wrażenia? Ja idę na pierwszą kontrolę do gina w piątek, w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala, bo czeka mnie jeszcze sondowanie kanału szyjki. No i napięcie z dnia na dzień rośnie. Trochę się boję, czy wszystko pójdzie dobrze i wogóle.
Gratuluje i zazdroszczę wszystkim z pozytywnymi testami :) Mam nadzieje, że ja tez niedługo będę mogła się tak cieszyć :)
Cieplutko Was pozdrawiam :)

kama Matylda SUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-) ale sie ciesze i nie ukrywam, ze troszke zazdroszcze....ohh oby lipiec tez był taki łaskawy w fasolinki :-)

Koleżanki Kochane... jestem po 5 zastrzykach Gonalu F w ilości 150 jednostek i dziś rano byłam u doktora i okazało się, że moje pęcherzyki nie rosną, wcale się nie ruszyły :no:... Martwi mnie to, bo dostałam dodatkowy lek Pergoveris i jak dziś popołudniu będą wyniki estradiolu lekarz do mnie zadzwoni i powie czy mam go brać z gonelem, czy też tylko ten Pergoveris... Kurdeee czy któraś z Was też miała podobnie, czy też brałyście te 2 leki i czy też miałyście problem z tymi pęcherzykami? Boję się, że jak mi dowali tych leków to w końcu zakończy się hiperstymulacją i lipa z tego wyjdzie...:no:

reklama
MATYLDA78 GRATULUJE:) DZIEWCZYNY OBY TAK DALEJ

MADA72 WITAJ W GRONIE:)

INIIA nic sie nie martw ja tez brałam i to od razu i Pregoveris i Gonal. dobrze bedzie , pęcherzyki ruszą a hiper napewno ci grozi.

Do góry