reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

vane76- Co u mnie ???? Szkoda pisac,od poczatku juz wszystko sie w czasie przesuwa:-:)-(.......mielismy dylemat,ktory szpital wybrac,gdy juz zdecydowalismy i udalismy sie na pierwsza wizyte okazalo sie,iz lekarz po kilkunastu latach wykonywania INF w tym szpitalu zrezygnowal z pracy !!! Wybralismy wiec drugi szpital, Maz wykonal badanie spermy i okazalo sie, ze wynik nie jest zachwycajacy jak myslelismy wczesniej potem ja zaczelam miec problemy zdrowotne. Mam jednak nadzieje,ze zaczniemy przygotowania najpozniej w lipcu.

reklama
hello hello,

ja po transferze z moim trzydniowym eskimosem... liczę na wsparcie
powoli odliczam dni do testu...:-)
alaT Bedzie dobrze mój też miał słabe wyniki, a w dniu pobrania miał tak słabe, że kazali mu po godzinie jeszcze raz oddać, i tak wszystkie połączyli przez ISCI:-D
katya1Trzymam mocno kciuki żeby mocno zakorzeniło:)

Ostatnia edycja:
matylda GRATULUJE :)))))))))))))))), w ktorym dniu po transferze robilas test ??????????? i powiedz mi jak mozesz jakie leki mialas przepisane, a ty podchodzilas na cyklu bezowulacyjnym dobrze pamietam jak sie pomylilam to przepraszam

szarlotka
a ten estrofen co kiedys pisalam to jednak mam 1mg, dalam sobie spokoj bo w sumie lekarz wie co robi :)))))

katya trzymam mocno kciuki !!!!!!!!!!!!!

witam nowe dziewczynki :))))))))))))))

magda

a tak wogole to sieknij se sygnaturke coby wsie wiedzialy co i jak....

Cos tam zrobiłam ale nie wiem czy dobrze i oto chodziło, ja nie za dobra w tych rzeczach. Cholera brzuch mnie cos zaczyna boleć, i znowu mi sie upławy zaczęły niczym jak przed okresem. Cholera to czekanie mnie dobija, szkoda ze tu nie ma gdzie zrobic bety!

reklama
matylda GRATULUJE :)))))))))))))))), w ktorym dniu po transferze robilas test ??????????? i powiedz mi jak mozesz jakie leki mialas przepisane, a ty podchodzilas na cyklu bezowulacyjnym dobrze pamietam jak sie pomylilam to przepraszam
Mi mi - dziekuje bardzo za gratulacę, ja robilam test sikany 7 dni, a krwi 8 dpt mojego blastusia. Co do lekow to biore: 4mg Estadiolu i dwa czopki po 400mg Cyclogestu. I tak, masz racje, podchodziłam na cyklu bezowulacyjnym. Jak masz jeszcze jakieś pytania, to się nie krępuj :) Uściski.

Magda M. - w manchesterze jest polska prywatna przychodnia i słyszałam, ze tam przyjmuje polski ginekolog, moze on robi bete?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry