reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie! Jutro jadę na ostatnią betę i wizytę u innego lekarza. Muszę mieć całkowitą pewność przed wywołaniem poronienia. Z drugiej strony wiem, że za długo nie można tego zostawiać. Bardzo się boję jak zareaguję na lek i czy i tak na łyżeczkowaniu nie wyląduję. Jest to straszna sytuacja, nie daję sobie rady psychicznie, nie śpię, nie jem. Prawdopodobnie duże dawki luteiny skutecznie zatrzymały krwawienie i skurcze macicy. To jakiś koszmar...

lolitka - teraz czekam na miesiączkę i 2 lub 3 dzień cyklu mam być w Bocianie, mam nadzieję, że nie dostanę @ w sobotę, bo wtedy mogłabym być dopiero 4 dzień a nie wiem czy to nie za późno na początek stymulacji, trochę się podłamałam tym FSH prawie 19 i dlatego sprawdzałam owulację, byłam na USG w tym tygodniu dla spokoju czy nie zrobiła się jakaś torbielka, lekarz mnie uspokoił, że wszystko w porządku a owulacja na pewno była, więc nie jest chyba tak źle:-)
iwka - trzymaj się jakoś

Ostatnia edycja:
iwka tulam mocno!!!
eweli gratuluje!
ja już wczoraj wróciłam do domku z moimi dwoma fasolkami:) mrozaków nie mam żadnych,ale mam nadzieje że nie będą potrzebne:) teraz tylko cierpliwie czekać.. a jak zrobić sobie tą przypiske na dole? kiedy punkcja transfer i wogóle?

Ostatnia edycja:
anowi

troche sie pogubilam z tym ze dlaczego niby nie chcesz @? tak czy siak - stymulacje spokojnie mozna zaczac 4 dnia cyklu

isia - wejdz w ustawienia i pozniej w edytuj sygnature i tam se mozesz pisac

Halo Meg - u mnie wszystko ok. Jestem optymalnie gruba i czuje sie super. Olus sie ciagle rusza ,wiec jestem spokojna. Goraco polecam II trymest ciazy. Zdecydowanie wygrywa z pierwszym. O III jeszcze nic nie wiem:eek:

A ty jak? Kiedy kolejna proba?? Zbierasz sily ? Sciskam i uciekam na zakupki do Londynu. ( Mam nadziej ,ze bedzie tam spokojnie)
winki - mogłabym być gruba jak 150!!!! nieważne... tak zbieram siły tzn mam ich chyba sporo bo już nie mogę się doczekać a nawet cholernie mnie to denerwuję i przez to jestem chyba trochę nerwowa!:baffled: Niestety czekam jeszcze na wyniki badań genetycznych a to spędza mi sen z powiek! Niby nie myśle...ale gdzieś to we mnie siedzi! Po ich otrzymaniu będę wiedzieć co dalej czyli jakoś we wrześniu. Trzymam za Was wszystkich kciuki i życzę powodzenia.
Asiiek - no u mnie jak powyżej:) czyli czekam i czekam narazie.

reklama
Do góry