objawy tzn. bardzo się pocę w nocy i bardzo często się budzę w nocy (mam lekki sen). Kiedy testujesz?
upsa ja też przy ostatnim udanym crio bardzo się pociłam-wręcz pływałam i często się budziłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
objawy tzn. bardzo się pocę w nocy i bardzo często się budzę w nocy (mam lekki sen). Kiedy testujesz?
dokladnie ja przy udanym I ICSI tez tak mialam wiec UPSA, kciukasy!Witam dziewczyny, ja chyba do Was też dołączę (jak mnie przygarniecie :-) ) byłam wczoraj u ginia i mi zapowiedział, że skoro do tej pory się nie udało (przy ostatniej IUI miałam super warunki) to mamy pomyśleć nad inv. Zdecydowaliśmy, że skoro już jestem po porcji CLO to ostatni raz zrobimy inseminacje- wypadnie we wtorek albo środę, a potem inv- trochę mnie zbił ilością badań i leków, ale widzę, że to norma. Ile Was wyszło inv w całości???Nas lekarz nastawił na 8-10 tys- w zależności od porcji leków. Podobno w Czechach są tańsze- czy któraś z Was z tego korzystała???
To wszystko zależy od lekarza, co powie jak wszystkie wyniki badań zobaczy. Ja jestem gotowa już i w zasadzie chcę jak najszybciej sie da;-)hejka, gratuluje dobrych wyników:-) kiedy planujesz wystartować?
upsa to fajnie ze jestesmy we dwie, zawsze rażniej. ja już strasznie sie wkurzam tym czekaniem. chciałabym sie położyć i obudzić w piątek...ale nie da sie tak. co do snu to ja też mam kiepskie spanie, ale to chyba dlatego ze człek mysli o jednym i dlatego, ja dzisiaj w nocy 2 rzay wstawałam na siku....ale pewnie to nic nie znaczy....albo znowu coś wymyslam. generalnie to boje sie ze to sa odczucia i bóle urojone......poprzednio miałam też niezłe obkawy i co??? czarna dupa...... ale cóż trza czekać.