reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

czesc joweg, glowa do gory!!! nie wiem jakie testy masz itd, wiem ze brak drugiej krechy nie jest ok, ale jest ryzyko ze 9 dzien to czasami za wczesnie, jak juz kiedys pisalam ja mialam blastke i testowalam 13 dpt czyli w dniu bety i druga krecha byla slaba, wiec nie wiem co by bylo gdybym testowala 4 dni wczesniej a w koncu blastka byla 2 dni do przodu, wiec spokojnie, rob test jutro i zobaczymy, ja uzywalam tych podwojnych z d&m, trzymaj sie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
joweg ja testa walnelam sobie w 13dpt i druga krecha wyszla ale slabsza i dopiero po jakims czasie,wiec mysle ze w 9dpt mogla poprostu jeszcze nie wylezc,troszke za wczesnie. Powtorz test za 2-3 dni i jak maja sie pojawic IIkrechy,to powinny juz wyjsc.

Pozdrawiam i powidzenia :tak: Trzymam kciuki:tak:

Hej dziewczynki.....a ja wróciłam ze szpitala po trzy-tygodniowym pobycie....:(.....Na szczęście wypisali mnie bez problemu czyli nie jest źle....nie będę Wam smęcić co się tam działo ale horror , nie polecam.....Trzymam nadal kciuki za Was dziewczynki , mimo że tak długo mnie tu nie było:(...nie jestem na bieżąco...:(
Czy ktoś mi coś może skrócić? Bo nie nadrobię tyle......
Nadal inkubuję jak to mój M mówi ale stres to ja mam niesamowity....

hejka dziewczeta, no ja juz 6dpt, dzis znowu w nocy brzuchol pobolewal z godzine nie spalam bo mnie nerwy wziely.. teraz tez boli tak dziwnie...syski non stop tez czuje..ogolnie kiepsko sie czuje ciezko mi sie oddychalo w nocy,i nadal ciezko oddycha,jestem jakas taka slaba
ehh juditka no trojaczkami to mnie az tak nie strasz:szok: bliźniaki nawet mi sie nie snily:-D no ale nad tym to potem bedziemy sie zastanawiac, narazie czekam co pokaze test jeszcze 2dni.

tymeczka- robisz 8 dnia ? mowie ci poczekaj do 10 , ja teraz zaluje ze zrobilam :( moglam poczekac .... a tak to teraz do glowy juz dostaje :(

ja zrobilam test w 9 dniu przy 3 dniowych zarodkach i wyszla taka kreska ze dopiero ja zobaczylam po 10 minutach i to nie wiedzialam czy to kreska czy nie.... i tak mialam az do bety ok 300. nawet przy takiej becie bladzioch na maska byl

juditka - lepiej miec transfer 2-3 zarodkow w 3 dobie niz 1 w 5tej

lolika200- to torche mnie pocieszylas , dzis kupie inny test , u mnie na tescie nic nie widzaialm wogole tylko maz cos sobie wkreca ze cos tam widzi .....

joweg może być słabiutka jak mąż widzi:)....ja zrobiłam 8 dnia bo myślałam że nic z tego i chciałam wiedzieć wcześniej...w nocy mnie strasznie brzuch bolał i głowa...stawiałam na porażkę...a kreska -słabsza ale pojawiła się też po około 10 minutach...no a w 12 dniu betka już była fajna:)także trzymam kciuki

reklama
joweg robie 9dpt, a ze mowie ze za 2 dni bo juz dzisiejszego nie licze:-phehe poza tym miala blastusie wiec licze ze jak cos to cus moze sie pokaze....choc nie nastawiam sie bo nie chce sie zawiesc to tak boli..

Do góry