reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
oj kilka dni tu nie zaglądałam i widzę ze sporo się u was dzieje dziewczyny
trzymam kciuki za wszystkie. U nas na razie bez zmian- czekamy do początku stycznia na kolejną wizytę u lekarza i wtedy się okaże co dalej. Pozdrawiam 
Hej kobitki, dawno mnie nie było no i widzę, że mnóstwo nowych dziewczyn dolączyło do naszego grona. Witam wszystkie.
Nieodzywałam się długo ale w Wigilię mam ostatnią wizytkę i najprawdopodobniej punkcję będę miała w II dzień świąt bądż we wtorek po świętach:-) spadło to na mnie dość niespodziewanie bo do tej pory była mowa cały czas o styczniu a tu nagle ciach i zaczynamy. No i zaczęliśmy
Pozdrawiam wszystkie i powodzonka
Nieodzywałam się długo ale w Wigilię mam ostatnią wizytkę i najprawdopodobniej punkcję będę miała w II dzień świąt bądż we wtorek po świętach:-) spadło to na mnie dość niespodziewanie bo do tej pory była mowa cały czas o styczniu a tu nagle ciach i zaczynamy. No i zaczęliśmy

Pozdrawiam wszystkie i powodzonka
Magdusia 31
Meg no to super,że zaczęliście wcześniej

szarlotka80
Meg ja będę trzymać za Ciebie ogromnie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
natus
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny
Swojego czasu codziennie przebywałam na tym forum, w szczególności na tym temacie. Obecnie chciałabym odsprzedać zestaw leków, które zakupiłam do IUI (zestaw przepisany przez dr Jakuba Woźniaka->Poznań). Na zestaw składa się Pregnyl 5000j (3 ampułki), Menopur (5 ampułek), Luteina (2,5 opakowania), Duphaston (4,5 opakowania), Clostilbegyt (1 opakowanie). Wszystkie leki są z długim terminem ważności. Leki są już mi niepotrzebne a w związku z tym, iż są drogie to chciałabym odzyskać przynajmniej część kwoty. Pozdrawiam.
MoonDust gratuluje!!!!!!!
Jo M.3mam kiciuki!!!! Mam nadzieje ze dni do bety zleca szybko!
Ja jutro na usg, zastanawiam sie tylko czy jest sens. Beta rosla powoli, raczej 1000 nie bedzie, a podobno od tysiaca widac dopiero cokolwiek...sama nie wiem. Czy zalezy to tez od sprzetu usg? Moze na dokladniejszych lepiej i wczesniej widac?
Strasznie od 2 dni boli mnie dol kregoslupa, nawet nie ledzwia tylko nizej i mam wrazenie ze lapie mnie rwa kulszowa (1,5 roku temu przechodzilam rehabilitacje bo mam problemy z kregoslupem od kilku lat). Powiem jutro Pani doktor, moze ona cos zaradzi kurcze...
Milego wieczorka zycze! Pozdrawiam Was wszystkie!!!!
Jo M.3mam kiciuki!!!! Mam nadzieje ze dni do bety zleca szybko!
Ja jutro na usg, zastanawiam sie tylko czy jest sens. Beta rosla powoli, raczej 1000 nie bedzie, a podobno od tysiaca widac dopiero cokolwiek...sama nie wiem. Czy zalezy to tez od sprzetu usg? Moze na dokladniejszych lepiej i wczesniej widac?
Strasznie od 2 dni boli mnie dol kregoslupa, nawet nie ledzwia tylko nizej i mam wrazenie ze lapie mnie rwa kulszowa (1,5 roku temu przechodzilam rehabilitacje bo mam problemy z kregoslupem od kilku lat). Powiem jutro Pani doktor, moze ona cos zaradzi kurcze...
Milego wieczorka zycze! Pozdrawiam Was wszystkie!!!!
Hej Dziewczynki 
Mężusia codzienne buziaki w brzuchol pomogły
Moja betka w 11 dpt 176,9. Ale się cieszę :-):-):-) Oby teraz ładnie przyrastała. Dzięki za wsparcie, bardzo mi pomogło. Całuję Was mocno i trzymam kciukaski.
Jo.M - trzymam kciukaski za nowy rok. Na pewno Śnieżynki Cię nie zawiodą
Zobacz jak moje się ładnie spisały
Koniecznie bierz nospę 3x dziennie, żeby nie było skurczów macicy. Mi przy pierwszym transferze lekarka powiedziała, żeby brać przez co najmniej 8 dni niezależnie czy będzie coś dokuczało, czy nie.
Bety 72 - ładnie podrosła. Gratuluję
Meg - kciukaski trzymam !!!

Mężusia codzienne buziaki w brzuchol pomogły

Jo.M - trzymam kciukaski za nowy rok. Na pewno Śnieżynki Cię nie zawiodą

Bety 72 - ładnie podrosła. Gratuluję

Meg - kciukaski trzymam !!!
reklama
Bety72
kosik GRATULACJE. Świetna wiadomość:-) To teraz w piątek powtarzasz?
Podziel się: