reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kaska...twardy brzuch to chyba dobrze, teardy sie ma w ciazy, wiec wiesz...:-) czekaj cierpliwie i bez nerwow:-)
joweg...ja chyba zostaje na sylwka w domu, mielismy isc ze znajomymi na jakas impreze ale ogolnie za pozni sie zdecydowalismy i nie bylo miejsc. a wy czemu nie idziecie?
Jo.M...bedzie dobrze, mocno 3mam kciuki !! daj znac jak cos bedziesz wiedziala...
aisha...spokojnie do lozka i lezec a pozniej na usg, bierzesz duzo hormonow na podtrzymanie, wiec szansa jest duza. kochana ja cieplutko sciskam i wierze, ze wszystko okaze sie tak jak chcesz i dzidzia zostanie z toba:-)

reklama
Hej dziewuszki. Jestem po badaniach i niestety nic z tego nie wyszlo:no::no::no:
Tak jak myslalam wszystkie to objawy mialam chyba urojone:no: Wylalam juz wiadro lez i nie mam juz chyba dluzej sily:no:Kochaniutkie za wszystkie testujace trzymam mocno kciuki i mam pelna nadzieje ze wam sie uda:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny
Margolka
bądź silna i walcz dalej.

Byłam dzisiaj na pierwszym USG:-) dzidzia ma 6,10mm wiek ciąży 6tydz 3 dzień termin porodu 21.08.2012 i najważniejsze serduszko BIJE jak dzwon:-) Jeżeli wszystko dalej będzie nadal OK to ostatnia wizyta w klinice będzie 11.01.2012.

Trzymam za wszystkie oczekujące kciuki!

Pa

bety tak miło czytać, że u Ciebie wszystko idzie pięknie :) Ja się nie mogę doczekać i bardzo się stresuję przed poniedziałkowym usg, czy wszystko będzie dobrze... nic nie wskazuje żeby miało nie być dobrze, ale mimo wszystko niepokój cały czas jest.

Jo.M. co z Twoim wynikiem?

reklama
Do góry