reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny już jestem.
No niestety nie udało się i tym razem:no:
Już nie wiem jak długo to ma trwać , jak długo można walczyć bez rezultatu.
To wszystko jest takie niesprawiedliwe. Chyba odpocznę ze 2-3 cykle od tego wszystkiego.
Pora zadbać o siebie i zrzucić nabyte kg przez te wszystkie leki.
Pierwsze co zrobię na pewno to jutro się schleję z żalu!!!!!!!!

margolka Przykro mi bardzo chyba nie muszę Ci pisać że wiem co czujesz.

Bety Cudne wieści , całusy dla dzidzi:-)

Aisha Cały czas trzymam kciuki za Was, wszystko będzie dobrze.
J0.M a mialas jakies objawy przed wynikiem?? ja kupilam test i nieiwem kiedy sie testowac wizyte w klince mam 4 stycznia chyba w poniedzialek ale niewiem czy to niezawczesnie sie podac testowi.

reklama
Jo.M. tak mi przykro, że się nie udało... Powiem Ci że byłam przekonana, że przyniesiesz nam tu dobre wieści... Tylko się nie poddawaj.

Ja przełożyłam wizytę z poniedziałku na dziś, zaraz jadę do kliniki. Strasznie mnie niepokoi ten lewy jajnik, ból budzi mnie też w nocy, do tego zauważyłam ewidentną opuchliznę w okolicach tego jajnika, wyraźnie odznacza się od reszty brzucha... nie sądzę by to miejsce zagnieżdżenia było tak widoczne. Dziewczyny tak się boję, że coś jest nie tak :(

jo.m, margolka cholernie przykro ze to nie tym razem...chce sie normalnie wyc z bezradnosci. wierze ze 2012 to bedzie wasz rok,jestem pewna,nie traccie nadziei. jo.m czy u ciebie od poczatku ta sama klinika?
moon dust masz racje skontroluj sytuacje,daj znac jak wrocisz. powodzenia

Jo.M. Margolka pryzkro mi :( wiesz co mi lekarz powiedzial ze musze odczekac jeden cykl czy juz teraz jakbym dostala okres to moge podchodzic do crio ale odpoczywam , ponoc na wiosne lepiej sie przyjmuja zarodki gdzies keidys wyczytalam :) i jak pojade na wizyte to maja zrobic tak zeby criotransfer byl w maju i koniec !!!:D moze nastepnym razem bedziemy razem podchodzily :) i wtedy nam sie juz musi udac i koniec !!!! trzymajcie sie kochane , juz dobrze ze ten rok sie konczy nastepny dla nas musi byc lepszy !!!!!

Lekarz mnie uspokoił :) mam bardzo delikatną hiperstymulację napędzaną ciążą stąd ból. Oczywiście przyszłam za wcześnie na usg ale pęcherzyk ciążowy obecny 10,3 mm :) biała plameczka zarodka też widoczna. Za 10 dni kolejne usg jest szansa na serduszko :) A jednak ten rok był dla mnie bardzo dobry i kończy się ze spokojem w duszy. Wam też wszystkim życzę żeby ten rok dobrze się skończył a następny zaczął się jeszcze lepiej. Wszystkim staraczkom życzę żebyście "zaskoczyły" w 2012 ;-) a już zaciążonym spokojnej zdrowej ciąży. Oczywiście również wszystkiego najlepszego dla Waszych połówek. Bawcie się dziś dobrze :)

Margolka, JoM. - bardzo mi przykro, znam ten ból:baffled: Dojdziecie do siebie i podejmiecie jeszcze raz walkę. Wierzę w to!

Bety - super! Cieszę się bardzo:-D

Jakie skrajne emocje Dziewczyny dostarczacie....

joweg - torbiele powinny się same wchłaniać, ale tak nie jest. Ja mam jedną od 3 lat, niestety leki nie działają, laparskopii nie mogą u mnie zrobić,bo mam chorobę zrostową, a do laparatomii na razie mnie nie przewidują, bo przeszłam już 3 i byłoby to za duże obciążenie przed in vitro. Przed każdą punkcją komórek, dokonują punkcji torbieli i pomaga na krótko. Tak jak już pisałam po ostatnim IMSI @ dostałam w 45 dniu, ale wcześniej byłam na wizycie kontrolnej, więc wiedziałam, że jest OK!

Moon - zatem stres niepotrzebny, gratulacje:tak:

reklama
i ja w nowym roku zycze wam kochane upragnionej ciazy.... zeby sie forum w dzidzie obrodzilo, zeby przychodzily do nas pojedynczo lub dwojkami (jeszcze lepiej:)), corusie i synusie. zycze wam kazdej z osobna by ten cud do was przyszedl przynoszac wielka radosc i szczescie

a zafasolkowane juz zapraszam tez na watek ciezarowki po ivf.....:)

Do góry