reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny co pomaga na zgage-wlasnie mnie dzisiaj dorwala.nigdy wczesniej nie mialam.
Słyszałam że imbir pomaga w różnorakiej postaci, ale nie jest to sposób sprawdzony przezemnie bo nigdy zgagi nie miałam. Kolezance lekarz zalecił cukierki imbirowe, niby pomagają.

reklama
ewa,ala - z 2 dniowych zarodkow to test sikany nie wczesniej niz 11dzien po transferze. jasne ze lepiej poczekac ale ok 11 juz mozna zatestowac (choc wynik nie musi byc na 100% wiarygodny)

Słyszałam że imbir pomaga w różnorakiej postaci, ale nie jest to sposób sprawdzony przezemnie bo nigdy zgagi nie miałam. Kolezance lekarz zalecił cukierki imbirowe, niby pomagają.
mi tez dokrorka powiedziala ze imbir i cytyrna pomaga na zgage ale niebralam i jakos samo mi przeslo. podobno ma mdlosci tez to jest dobre.

Zobacz załącznik 434271

joweg
ja mialam w 22dc ale na cyklu bezowu.

juz jestem bo wizycie i moja babelek ma 5mm:) kolejna wizyta za 2tyg. I jeszcze nie wiadomo czy dwa czy jeden. Narazie widac jednego ale ja tam cos mniejszego widzialam obok, a gin nie jest pewny:)) takze 23.02 mam kolejna wizyte juz serduszkowa i sie zobaczy:))
super wiesci.:-)

ja tez sie ciesze i trzymam za Was mocno &&&& a za dwa tyg bedziecie trzymaly za serducho kciuki:)
qrcze jak jestem u gina to nigdy sie nie spytam o wszystko co chce i mam pozniej dylematy
moja wizyta u niego trwa zawsze okolo 5min ..wsadzic, wyjac usg i przepisac recepte.. a ja ciapa sie nie pytam.
Zapomnialam o te moje sqrcze sie spytac. nie mam ich jakos czesto ale sie boje o mojego babelka i jeszcze ten progesteron niski. nawet nie kazal mi robic zadnych badan..

reklama
ja tez sie ciesze i trzymam za Was mocno &&&& a za dwa tyg bedziecie trzymaly za serducho kciuki:)
qrcze jak jestem u gina to nigdy sie nie spytam o wszystko co chce i mam pozniej dylematy
moja wizyta u niego trwa zawsze okolo 5min ..wsadzic, wyjac usg i przepisac recepte.. a ja ciapa sie nie pytam.
Zapomnialam o te moje sqrcze sie spytac. nie mam ich jakos czesto ale sie boje o mojego babelka i jeszcze ten progesteron niski. nawet nie kazal mi robic zadnych badan..
Gdyby bylo cos nie tak powiedzialaby ci napewno.A jakie leki bierzesz?? bo ja progesteron w zelu zmienili mi z czopkow bo mialam uczulenie po nich i progrynova 21.

Do góry