reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja chciałam zameldować, że wracam do gry. Cicho sobie tu siedzę i czytam codziennie :).

Lolitko - dostałam estrofem na drugą część cyklu poprzedzająceo krótki protokół z antagonistą. Z tego co pamiętam Ty też brałaś go po transferze (czyli też w drugiej części cyklu). Po co to jest? Co on takiego ma zdziałać?

joweg - ale miałaś z agonistą czy antagonistą? Bo to dwa różne są i chyba ten mój to jest dla tych co słabo odpowiadają na stymulację (jednym słowem 'staruszek' z kiepską rezerwą jajnikową;)). A z tego co pamiętam to u Ciebie była dobra odpowiedź no i młodziutka jesteś :). No chyba, że ten mój z antagonistą ma jeszcze zastosowania w innych przypadkach też...

lula2000- krotki z antagonista :) nie wiem jak to jest ale wyczytalam gdzies kiedys ze mlodym tez daja wlasnie z antagonsita zeby uniknac hiperki czy cos takiego nie wiem dokladnie :)

ja mialam 7 dni stymulacje tylko ,niestety :(

joweg to chyba dobrze, że tak krótko miałaś. Skoro masz 3 mrozaki to znaczy, że efekt był ok. Mniej leków to chyba lepiej (i finansowo i dla organizmu). Tak mi sie zdaje...

Mi gin powiedział, że długi protokół daje najlepszą pewność, ale różnica pomiędzy długim a krótkim z antagonistą wynosi zaledwie 3-5%, więc nie ma większej różnicy. Ja mam taki bo z mojej strony jest wszystko OK, dlatego taki mi polecił

lula2000-wolalabym miec dluzej stymulacje i wiecej zarodkow :) bo teraz juz wiem napewno ze nawet jak sie crio uda to bedziemy jeszcze raz podchodzic do calej prcedury, a ty starasz sie o pierwsze malenstwo ?

sylha-
to dlatego mi tez zapewne tak poliecili bo wszystko u mnie okej i w sumie meza sperma tez dobra , tylko ze zamrozona :)

reklama
Hej Lula trzymam kciuki za dobrą stymulacje, a potem dwie kreseczki:-)
sylha tak wiem, ze czasem brak objawów to tez objaw, mam nadzieję ze umnie to się potwierdzi:-D ja testuję 14go w walentynki domowym testem a 15go jade na betkę, czyli jeszcze niecały tydzień. Mam nadzieję ze jakoś wytrzymam:-p

Ostatnia edycja:
Do góry