reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja wczoraj bylam na rozmowie u mojego lekarza. Zdecydowalismy, ze probujemy jeszcze raz. Mam sie zglosic do kliniki w 22 dc. Powiedzial abym zarezerwowala sobie ok 1,5 h, wspominal cos, ze podadza mi wtedy kroplowke...? Przepisal kwas foliowy i kazal brac witamine B compositum. Takze kolejna wizyta 6.03. Pewnie punkcja i transfer dopiero w kwietniu.

reklama
lotinda-przykro mi :( wiem co czujesz jak se przypomne co ja przechodziam to koszmar jakby to bylo wczoraj :/ to wydaje mi sie ze razm bedziemy podchodzic jakos do crio :)

ala36-to z niecierpliowsci czekam na Twoja betke kochana !!!!!!

ewa81- to jakos tam samo wizyte bedziemy miec :)

Ostatnia edycja:
Magdusia - u którego lekarza się leczyłaś?? Widzę że są efekty :) Gratuluję!!!!!!

Lotinda - bardzo mi przykro że się nie udało. Trzymaj się dzielnie :)

mi moja ginekolog od poczatku kazal brac femibion i biore juz rok w sumie z mala przerwa :) w klinice tylko sie pytali czy biore :)

folik to sam kwas foliowy a np. femibion to jeszcze inne witaminysa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zgredzik Ogromnie się cieszę i gratuluję:-D:-D:-D
Ala_36 Ja na Twoim miejscu poszłabym betę zrobiła,bo może być tak,że to jeszcze pozostałość po pregnylu,a za wcześnie jest,żeby ciążowa kreska była dobrze widoczna.Więc głowa do góry,nie załamuj się i dopóki nie zrobiłaś bety nadal jest nadzieja;-)
Sakmi Trzymam kciuki za pozytywną betę:tak::tak::tak:
Roxi Co u Ciebie?? Daj znać,bo my tu wszystkie w stresie czekamy na wiadomość od Ciebie:-(
Lotinda Przykro mi bardzo,wiem co czujesz-sama nie dawno to przeszłam.....

Do góry