reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czes dziwczynki - ja nie mam niestety wyniku betki bo nie doszedl, bylam u innej ginekolog dzis i zbadala mnie i nie powiedzial nic pozatym ze nie widzi krwi:) a to znaczy ze @ tez jak narazie nie widac, niety tes ciazowy tez nie wyszedl, a na wynik bety do poniedzialku musze czekac:(

reklama
Ala- :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no niech to!!!!To czekam z Tobą do poniedziałku, bo mi jutro zadzwonią ile się zapłodniło i w poniedziałek też powiedzieć jak się maluchy mają:tak::tak:, a test nie wyszedł, bo coś nie tak z nim?!?!?

Ala- mi gin powiedział, że mam po transferze jeszcze 10 dni czekać- to dopiero będę jajco znosić:eek::eek::eek:, rzeczywiście to czekanie to najgorsze z tego wszystkiego:angry:

syhla - u mnie w poniedzialek to bedzie 14 dzien po transfeze.... to chyba jeszcze zadna dziewuszaka nie musiala sie tak katowac...

ala Dziwne to Twoje czekanie , żeby od czwartku wyniku nie było - masakra. Mimo wszystko trzymam kciuki.

reklama
Do góry