reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

magdusia31-dziekuje kochana , nie wiem tylko co mam robic jestem taka zagubiona , dzis ma jeszcze urodziny 24 juz :) i mowi do mnie ze nie wie czy dozyje kolejnych ,nie wiem co mam robic :(:-(

reklama
Joweg mogę sobie wyobrazić jak Wam ciężko-wcale się nie dziwię ,że nie cieszy się z urodzin jeśli zle sie czuje-oby juz była ta środa i skonsultujecie z lekarzem, pewnie jakies badania zleci.
Kochana Ty musisz być silna i podtrzymywać go na duchu i wspierać(choć wiem, że nie jest to dla Ciebie łatwe)
Z okazji urodzin życzę Twojemu M zdrowia przede wszystkim oraz aby zły los się odwrócił.

jakos to bedzie , zamowila zestw do lewatwy i zastosujemy dietke zobaczymy moze bedzie lepiej , musi byc tylko sie boje tego jego kaszlu :/

joweg-calym sercem jestem z toba.naprawde dzielna z ciebie dziewczyna.a twojemu mezowi zycze duzo zdrowka.zobaczysz w koncu los sie usmiechnie do was tylko najgorzej to przetrwac te trudne chwile.opiekuj sie nim dobrze.doczekacie sie jeszcze kilkoro wspanialych maluchow!

Joweg- wiele zdrowia dla męża!!!!!Jest młody, ma silny organizm więc na pewno sobie z chorobą poradzi w co musicie oboje wierzyć!!!!!!!!!

joweg bedzie wszystko dobrze, głowa do góry! życzę duuużo zdrówka dla męża:tak:
Lilu19 dzieki za pocieszenie, ja juz nie wiem co mam myśleć, wiesz być moze bym się tak tym nie przejmowała gdyby nie te plamienia:sorry: przez jakis czas był spokój ale wczoraj wróciły, są niewielkie i brązowe, ale są. Nie wiem co się dzieje i mam złe przeczucia:sorry: No ale ta stronka trochę podniosła mnie na duchu bo według niej beta jest dobra:tak:

Roxii- plamienie moze przez to ze nie bierzesz progesteronu, nie wiem :no:
ja takie plamienia, lekkie krwawienie z przerwami,mialam w drugiej ciąży i nie świadczyło to o niczym dobrym, ale ja nie bylam wtedy po ivf wiec nie wiem jak organizm moze sie zachowywac po in vitro, mam nadzieje ze u Ciebie to o niczym złym nie świadczy..... kochana a nie masz mamy czy siostry w PL ? mi zawsze mama lub siostra chodziła do rodzinnego po duphaston lub luteine i wysyłały mi tutaj.

Lilu tez juz o tym myślałam żeby skombinować progesteron, ale poczekam do wtorku zobaczymy co lekarze powiedzą, bo jeśli nic z tego to po ca głowe zawracać rodzinie i kombinować, a jeżeli się okaże że dzidiza jest to muszę sobie załatwić ten progesteron bo być może ze te plamienia z powodu niskiego poziomu:tak: Nierozumiem czemu te barany tutaj nie chcą dawać więcej na podtrzymanie,oni nawet nie badają poziomu progesteronu:eek:
Sylha dzięki, tak usg we wtorek:-) A Ty jak tam się czujesz?? jakies objawy juz są?:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Roxii- to trzymam mocniutko łapki zaciśnięte za wtorek!!!!!!!!!Qrcze żeby tylko wszystko było dobrze!!!!!
Ja hmmm sama się zastanawiam czy rzeczywiście się udało, wczoraj jedynie co mnie jajniki pokuwały wieczorem i to było, echhhh to czekanie potrafi dać w kość:sorry::zawstydzona/y:

Do góry