Witajcie dziewuszki
))
yplocka - przede wszystkim - gratuluję wyniku. Natura jednak jest nieprzewidywalna!!!!

)) Spieszę z pomocą odpowiadając na twoje pytanie. Jeżeli miałaś dwa zarodki które się zagnieździły i jeden z nich obumarł a dokładnie się wchłonął,to krwawienia żadnego mieć nie musisz. A tak kochana było dokładnie w moim przypadku. Tak więc niczego się nie obawiaj,głowa do góry!!!

))
P.S. Też miałam tak,że na początku betę miałam dość wysoką a na kolejnej wizycie (wtedy kiedy drugiego zarodka już nie było) beta wyszła o wiele niższa.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania,to wal śmiało
zosiu - za chwilkę odpiszę Ci na prv ale zanim to uczynię odpowiem na twoje pytanie odnośnie bijącego serduszka... otóż na wcześniejszym usg jedynie widziałam jak serduszko bije a na tym ostatnim usg gdzie miałam robione badanie na przezierność karku- pierwszy raz miałam usg przez powłoki brzuszne i tutaj już słyszałam jak bije serduszko,bo dr musi sprawdzić czy rytm serca jest miarowy oraz ile ma uderzeń na minutę

)
agapl -kochana,no jakbym mogła o Tobie zapomnieć. Nie ma takiej opcji

Jest tutaj kilka nicków,które szczególnie zapadały w moją pamięć,w tym również i twój

))