reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lilonka ale fajnie, tak się cieszę, neich beta rośnie w siłę

Agid oczywiście że trzymamy kciuki

Last time a ja dziś spadek formy także dołączam to grona poztywnie myślących za jakąś chwilkę, jakis strach mnie ogarnął. A jeszcze koleżanka z pracy zaciążona, oczywiście naturlanie głupie teksty sadziła. ja nie wiem te ciąże z wpadek są jakies takie bezstresowe. Dlaczego my po juz przejściach musimy jeszcze taki stres przechodzić.

Marcikuk powiedz mi słonko a do GP poszłaś od razu jak sie o ciązy dowiedziałaś czy mam czekać najepierw na te USG w klinice i dopero podreptać

Pozdrawiam reszte i trzymam kciuki za zbliżające się transfery

reklama
last time oj tak jedną nogą prawie na porodówce jestem i mam stracha jak nie wiem:shocked2:Mam nadzieje,że wytrwam do terminu, bo tyle rzeczy jeszcze muszę zrobić:-D
Super,że z Twoją dzidzią wszystko w porządku-bardzo się cieszę.
Agid na pewno jutro będą dobre wieści i pęcherzyki podrosły:tak:

Hope71 - a może jeszcze będzie dobrze? Z tego co wiem testy sikane nie muszą wyjść na początku pojedynczej ciąży. Trzymam kciuki, żeby było &&&&&&&

Lilonka - super betka. I będzie super dalej :tak:

Zosia_K - ty się proszę cię wreszcie nie stresuj tylko ciesz się swoim maluszkiem, który masz w brzuszku.

Pepper - na spokojnie. Skoro nie jest to normalne długie krwawienie to jak dziewczyny piszą jest to na pewno implatacyjne, a to oznacza, że wszystko będzie super :tak:

A teraz o mnie. Ja dzisiaj byłam na kolejnym badaniu i odebrać wyniki swoje, no i się dowiedziałam, że mam niestety dodatnie ciała przeciwjądrowe - czyli ANA1 - ogólnie wiem tylko, że to ciała, które zwalczają własne, a mogą być spowodowane różnymi chorobami ( w ogóle nie związanymi z ginekologią). Czy któraś wie o co z nimi chodzi? Bo czytam na internecie i nie mam zielonego pojęcia ( domyślam się tylko, że mogły może zwalczyć poprzednią moją ciążę, a IVF nie pozwolić się udać). POMOCY !!! :)

Kinga niestety nie pomogę, pierwszy raz słysze o czymś takim...:eek: Mam nadzieję ze to nic poważnego i są na to odpowiednie leki:tak:
lilonka piękna betka!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!:-)
Agid trzymam kciuki za pęcherzki, napewno sobie trochę podrosły;-)

Zosia - ja od razu poszłam do GP. Wizytę mialam w tym dniu co dzwonilam do kliniki z potwierdzeniem ciąży bo wiedziałam już ze testy pozytywne. Musisz isc do GP i umówić się z położna. Ona zapewne cie umówi cie na pierwszy scan pomimo scanu w klinice.

Zosiu - dziękuje kochana! ja się nigdy nie poddam.. nigdy.. o wszystko w życiu musialam walczyc i to dlugo i nigdy nie bylo latwo ale udawalo sie... to jest moje największe pragnienie i wiem ze napewno sie uda juz niedlugo... moja kobieca intuicja mi mówi że juz nie dlugo.. Dwa aniołki będą w serduszku a trzeci zostanie ze mną:tak: witaminki tez pomogą. U męża bardzo dobre wyniki, a u mnie AMH nie zaciekawe więc tj 1.4 więc moze cos jakości jajeczek pomogą te suplementy.

Aduś wzorowa postawa:-) Tak trzymaj, trzeba walczyc i sie nie poddawać, a napewno osiągniesz swój cel:tak: Trzymam za Ciebie mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A witaminki bierzcie, napewno nie zaszkodzą, oby pomogły;-)

reklama
Do góry