reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilonka , ja też chciałam chodzić dwutorowo , ale wyobraź sobie , że 1-szy wolny termin na NFZ w szpilatu , to końcówka listopada , a dzięki Bogu mamy 1 październik , także zapowiada sie ciekawie. Mam jeszcze jedno pytanie , nie wiem czy to normalne ale ma bardzo duzy apetyt i obawiam się dużego przyrostu wagi jak tak dalej bedzie.

To jest po prostu genialne. Mi wyszły bardzo złe wyniki tarczycowe i gdyby nie to że mam prywatne ubezpieczenie, to na nfz mogłabym się zapisać na końcówkę 2013. Albo i nawet na 2019 Wrocław: do endokrynologa w 2019; to nie jest żart - Rynek Zdrowia - rynekzdrowia.pl U Wiercińskiej nie jest źle z terminami - czeka się do 2 tyg i też pracuje w szpitalu ;-) chociaż ja muszę brać pod uwagę też jakiś we Wro z dobrą neonatologią.

Aisha gratuluje! Super wiadomosc! Teraz znowu czekanie :( oszczedzaj sie I trzymam dalej &&&&

Witam wszystkie nowe dziewczyny! Ale nas duzo! Oby jak najwiecej pozytywnych wynikow!!! &&&&&&&&

Aisha :-)
i ja Ci serdecznie gratuluje!

a ja jak dobrze pójdzie to za tydzień wracam do domu z bąbelkami :-) ... dokładnie w jaki dzień i o której dowiem się w piątek :-)

Hej wszystkim

przepraszam ze nic nie pisalam ale bylam na malym urlopie:)
Aisha bardzo sie ciesze ze po usg wszystko w porzadku - to dowod ze nie mozna tracic nadziei:)

Witam tez nowe forumowiczki - ale nas tu duzo:-) Zycze wszystkim powodzenia ...

A ja mam takie pytanko bo wlasnie dzwonili z kliniki ze nie mam zaczynac brac tych zastrzykow na wyciszanie bo zmieniaja mi protokol z dlugiego na krotki:szok: Czy ktoras z was wie kiedy krotki protokol jest stosowany?? Moj M rozmawial z nimi przez telefon wiec za duzo sie nie pytal postaram sie sama jutro tam przedzwonic ale troche mnie zaskoczyli z ta zmiana decyzji - jaka moze byc przyczyna??? Martwie sie...

reklama
dziewczyny czegos tu nie kumam dziś 1-wsza werka i E2-675.99 P-21,84 i beta HCG-10.4 o co chodzi czekam na tel z kliniki ale sie boje bo progesteron taki niski:-(

Do góry