reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej Elona :-Dno to teraz napewno sie uda ! szczerze Ci tego życze! nawet mówi sie do trzech razy sztuka :laugh2: mój 3ci raz mam nadzieje przelom grudnia i stycznia :tak:

reklama
Adus16 - mam o 13 transfer. Bo nie dostałam wiadomości dzisiaj z kliniki (od 12 do 17.30 to chyba były najgorsze godziny dla mnie). A brak wiadomości to dobre wiadomości. Ufff... na szczęście :tak: No i wreszcie będę miała maluszka ze sobą ( oby się tylko nic do jutra nie zmieniło). Oby został ( lub zostały ze mną).

A wracając do kościoła - ja jestem katoliczką, ale nie jestem maniaczką i nie wszystkie moje poglądy zgadzają się z tym co głosi kościół. A in vitro jest jednym z nich.

No i Hola - czekamy niecierpliwie na wieści od Ciebie właśnie. Kciuki za to, żeby były to dobre wieści &&&&&

Elona - powodzonka ze stymulacją. A co u Was jest generalnie przyczyną niepowodzeń? Że aż na taki koniec Polski cię wywiało na in vitro ( bo widzę, że wcześniej podchodziłaś w Invimedzie we Wrocławiu- czyli tam gdzie ja teraz).

Kinga to o 13stej kciuki mocno zaciśnięte!! &&&&&&&

a odnośnie kościoła czy wiecie,że w PL zjedzenie mięsa w piątek to grzech, a w UK to nie grzech, a wiara ta sama :szok: tak sobie się zastanawiam ...

reklama
Stwierdzilam ze musze zmienic klinike,po 2 razach.Przyczyny nie poznalam ,nie dochodzi do zagniezdzenia.Jak pytalam lekarke to powiedziala ze "zdarza sie"

Do góry