reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Stwierdzilam ze musze zmienic klinike,po 2 razach.Przyczyny nie poznalam ,nie dochodzi do zagniezdzenia.Jak pytalam lekarke to powiedziala ze "zdarza sie"

Dzięki za odpowiedź. Myślałam, że coś z Waszymi wynikami jest nie tak. Ja jestem w Invimedzie i w porównaniu z poprzednią kliniką doceniam fachowość personelu. Tylu badań co miałam zrobione tutaj nie miałam zrobione nigdzie. Jutro mam transfer i kolejną nadzieję, że będzie dobrze.

Elona - też mam taką nadzieję. A panie w recepcji super w ogóle ( zwłaszcza 2). Niestety nie wiem jak mają na imię, ale jedna czarnulka, a druga z krótkimi jasnymi włosami.

Kinga1 a gdzie bylas wczesniej?

Wcześniej - Łódź - Gravita. Poleceniem były dla mnie 2 maluszki, które się urodziły znajomym. Atmosfera przyjazna i fajny lekarz, ale "fajny" to za mało jak dla mnie. Wolę atmosferę mniej domową, a za to starania jakieś większe. Poza tym odległość też jest wskazaniem przeciw ( dalej trudniej nam się wyrwać - mam niestety starszego tatę pod opieką, który nie nadaje się do jazdy).

SonySony - ja niestety nie miałam takiego przypadku, ale znalazłam coś takiego na necie MedicalLab.pl - Przeglad wiedzy o medycznych badaniach laboratoryjnych Tylko z tego co wiem to ty miałaś troszkę ponad tylko? A poza tym chyba w 3 dniu cyklu nie robiłaś dokładnie? ( bo pamiętam, że chciałaś lub czekałaś na zrobione badania później, bo miało być na nfz chyba). A to też na poziom może mieć wpływ.

reklama
Do góry