reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
SonySony - no i coś jeszcze ja miałam całkiem inne normy podane dla LH ( właśnie specjalnie sprawdziłam w swoich wynikach), tzn.

f.pęcherzykowa 2,4-12,6f.owulacyjna 14-95,6f.lutealna 1,0-11,4po przekwitaniu 7,7-58,5
Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencji, na aparacie Cobas.

Witajcie kobietki:-):-):-)

Marcysiowa tez skorzystam z tych linków, jeśli oczywiście mogę Leśna - superanckoooo :-) Kwiatuszkuq20 wiem jak czasem smutno, gdy widzi się szczęście innych. Musimy wytrwać, nas tez kiedyś taka fala miłości ogarnie zamiast smutku Alegoria83 walcz i wierz do końca.Kinga-trzymam kciuki Misia - tule Retiolandie-serduchem przy Tobie Lawendowy to do dzieła. Elona -witaj kochana

A u mnie??? raz ze łzami, raz z uśmiechem walczę o nasze szczęście

PMS i wszystko jasne!!! :-) :-D :-) :-D :-)

305522_486723214683961_1834424739_n.jpg

Benle zapraszam do korzystania.

Hej babeczki. Strasznie dużo produkujecie ale ja od wczoraj mam już bb w telefonie więc łatwiej będzie mi was śledzić.

Dzień dobry w ten mglisty zimny poranek

Jadę za godzinę do kliniki na wizytę a później do pracy, ale tylko do 15:30 i 2 dni urlopu :-)

Kinga powodzenia na dzisiejszym transferze! Trzymamy kciuki za maluchy &&&&&

Miłego dzionka dla wszystkich życzę!!!

DZien DObry !!!!

Kinga &&&&&&&&&&&&&&& o 13.00 szczegolnie mocno bede zacoskac kciuki.

Madzialenak
, powodzenia na wizycie!!!

Misia ale zawojowalas w szpitalu hihihi Swoja droga , to jest niedopuszczalne by ludzie chorzy, nie tylko kobiety ciezarne byly zle zywione w szpitalu. Jak organizm ma sie regenerowac jesli je zle zbilansowane posilki??!!

Cieplego i slonecznego dnia KOBITKI !!!!

reklama
Do góry