reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lesna, mysl pozytywnie wszystko jest na dobrej drodze.:tak: Malenstwo rosnie jak na drozdzach i potrzebuje wiecej miejsca w brzuszku, troche sie rozpycha, stad te Twoje doelgliwosci :tak:
Dziekuje,ze pytasz. Ja wlasnie jakos sie dziwnie czuje. Nie wiem,czy to nie moja endometrioza daje sie we znaki albo jakies wahania hormonalne??? Zaraz po @ zaczely mnie bolec, kluc jajniki i odczuwam taki dziwny bol promieniujacu w dol. Na dodatek zaczely mnie bolec piersi. Chcialam sie umowic do lekarza ale najblizysz termin to 7.01. Dlatego czekam cierpliwie na wizyte (21.12) u mojej lekarki , ktora mnie prowadzi do in vitro.

Witajcie dziewczyny. Ja już jestem po transferze - 1 zarodeczek ( ocena I-II). Lekarz powiedział, że bardzo dobry. Stadium 4bl ( cokolwiek to oznacza). Ale biorąc pod uwagę statystykę, tzn. był jeden prawidłowy ocyt i ten jeden się zapłodnił to nie jest źle :) Teraz mam się nie stresować i czekać do testu wiadomo. Biorę duphaston 3x1 doustnie oraz utrogestan 100 mg - 3 x1 dowcipnie ;) Miałam z poprzednio razu i zapytałam się co jest lepsze to czy luteina to lekarz powiedział, że utrogestan ( wykupię w Czechach receptę, bo tam jest dostępny tylko). Mam sprawdzić progesteron 27.11, a test 03.12.2012

bo ja mam taka nadzieje ze wszystko bedzie okey i niebede musiala jak narazie podchodzic do niej kolejny raz cos po tych ostatnich razach kiedy mialam jedna za druga prawie ze w jednym miesiacu nieczuje sie nasilach i sie strasznie boje tego samopoczucia tz otumanienia musialam strasznie uwazac co robie zeby cos nie zepsuc zwlaszcza w pracy:wściekła/y:i na czerwone swiatla :eek:niewidzialam ich czesto:baffled:

Dzwoniłam dziś do Gamety. Lekarz kazał odstawić clexan i accard. Boję się trochę. Ale chyba chodzi o to, że one mogły wywołać te moje krwawienia. Zresztą jak mnie mój student w szpitalu na zaliczeniu (zaliczał na mnie patologie ciązy) wypytywał, to pierwsze pytanie po wieści o krwawieniu zapytał, czy clexan biorę.

reklama
Kinga, najwazniejsze,ze wrocilas z babelkiem. DO szczescia potrzeba tylko tego jednego :tak: Trzymam kciuki aby wszytko sie potoczylo jak nalezy :-)

Lesna, to bedzie moj moja trzecia stymulacja :-( Boje sie, botu juz trzecia :-( Zle znosze stymulacje. Nie wiem jaki tym razem bede miec protokol. Ostatnio mialam dlugie. WYmusilam od lekarki skierowanie na badania hormonow, zobaczymy co one powiedza a nastepnie co ona zadecyduje.

Ostatnia edycja:
Do góry