Kinga_1
Fanka BB :)
Milagors - wszystko będzie dobrze. Zobaczysz
))... A gdzie pochodziłaś do in vitro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mierzę sobie temperaturę - wczoraj miałam 37,1, dzisiaj 37,2 ( nie jestem przeziębiona jakby coś). Czytałam gdzieś, że podwyższona temperatura jest prawidłowym objawem i mam nadzieję, że się utrzyma.
Kinga, ja też miałam podwyższoną temperaturę, ale dr powiedział, że to od luteiny.
Cześć Kinia jak tam dziś humorek i samopoczycie, mnie to jakoś troszkę brzuch w dole dokucza ale tak że da się wytrzymać.Mój mąż to już nie może wytrzymać do dnia testowania, mówi że ma dobre przeczucia. Ja to wręcz przeciwnie ale taka już jestem bo jeśli faktycznie sie uda to i radość będzie większa.Mam nadzieję że ta temp. to obiecujący znak a wogóle niech wszystkie znaki bedą oznaką upragninych dwóch kreseczek. Ja to już nie pamiętam kiedy cos mnie tak ucieszyło że skakałam z radości chyba ostatnio jak zdałam na prawko ale to już bardzo dawno.