reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny dziękuję za pomoc... miotam się straszne z myślami, ale jednak jestem bardziej przy dwójce, mam czas do jutra do 16 żeby się jeszcze zastanowić i pewnie milion razy zmienię zdanie. Ogólnie zarodków jest 7.

Kiciabp trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję:)

reklama
Lawendowy Sen, Madzialenak, Aduś :-) bardzo Wam dziękuje za wspaniały wieczór :-)

droga do domu była zamglona, z deszczem i bólem brzucha, nie wiem o co chodzi z tym moim brzuchem, ale mam nadzieje,że się szybko wyjaśni ... w domu psinka czekała pod łóżkiem, chyba w ogóle nie wychodziła bo nawet jedzenia nie tknęła, oboje z króliczkiem wybiegły mi szczęśliwe na powitanie :-) mam nadzieje,że niebawem znów się spotkamy :-)

Gotadora, to dobrze, że szczęśliwie dojechałaś do domku. Wymiziaj ode mnie swoje futrzaczki, bo przecież musisz im zrekompensować swoją nieobecność. A ból brzuch może faktycznie zwiastuje nadejście @ ?!
Ja też mam nadzieję, że niedługo się znowu spotkamy.

dobranoc :-)

wszystkim życzę tak słodko spać jak na załączonym obrazku :-)

1.12-baby.jpg

Kiciabp - no to jutro myslami jestem z toba - powodzenia mam nadzieje ze jajeczka beda super jakosci i wszystko dobrze pojdzie...

Gotadora, Lawendowy, Madzialenak, Adus widze ze spotkanko sie udalo - nie ma to jak w realu i pogadac o wszystkim i o niczym:) Juz sobie wyobrazam co tam sie dzialo jak sie cztery kobietki spotkaly ciezko bylo wam sie rozejsc hihihi zazdroszcze...

Kinga_1 oj niepotrzebnie robilas ta bete wiadomo ze za wczesnie no ale poziom jest wiec szansa na rozwoj mam nadzieje jak najbardziej tylko ze teraz jeszcze wiekszy stres - trzymam kciuki zeby wszystko szlo w gore i czekam na dobre mikolajkowe wiesci...

Asiex - a jednak dwojeczka:) No jesli tak czujesz to jak najbardziej z reszta masz az 7 zarodeczkow to naprawde duzo:) To jutro transfer tak?? Oby poszlo gladko no i zeby maluszki zostaly w brzuszku na kolejne 9 miesiecy:)

Milej nocki wszystkim...

Zuzia transfer mamy w czwartek, ale dopiero jutro dowiem się o której i mam powiedzieć lekarzowi ile chcemy zarodków. W tym momencie myślę o dwóch zarodkach, ale nie wiem czy to mi się jutro nie zmieni. Hormony robią mi w organizmie i głowie spore zamieszanie... od euforii po płacz:baffled: i nie wykluczam, że jutro wstanę z innym nastawieniem:)

Tymczasem słodkich snów Kochane:)

reklama
Do góry