reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak , juz po krótce wiem , co u Ciebie słychać , trzymam kciuki , podobnie jak w moim przypadku mam wrażęnie , ze musi się udać , po prostu żadna inna opcja nie wchodzi w grę , będzie dobrze. Myślę , ze to byłby dla Was najlepszy prezent na Gwiazdkę i Nowy Rok , więc tego Wam z całego serca życzę:-)

reklama
A ja Cię Gieniek pamiętam z czasów, gdy robiłyśmy test. Gdyby mi wtedy poszło, to teraz już bym się szykowała też do porodu. Ale ten czas leci. nawet nie pomyślałam, ze to już prawie 9 miesięcy.
No ale mój Maluch już ma 10 tyg.
A ja wczoraj pół dnia nie miałam mdłości i prawie do szpitala pojechałam - tak się zdenerwowałam :-) Ale wróciły :-) A dziś znowu przeszły - po żurku. Wczoraj też po żurku. I teraz już wiem! Przecież żurek jest dobry na kaca! Czyli na mdłości ciążowe to samo co na kaca :-)
Pozdrawiam z ten śliczny puchowy dzień.

lucy777 u mnie nic ciekawego na razie się nie dzieje, prócz tego, że jestem po kolejnym transferze i mam nadzieję udanym. A Ty już zaczęłaś 5 m-c :szok:, pamiętam jak oczekiwałaś na test. Życzę spokojnej drugiej połówki ciąży :-)

:-D ;-) :-) ;-) :-D ;-) :-) ;-) :-D

537464_364931520270471_763374583_n.jpg

hej dziewczyny, kto z Was bedzie mial transfer w najblizszym czasie? Juz w poniedzialek jade na usg by sprawdzic czy moje endometrium ladnie przyrasta, mam nadzieje , ze tak, ale bardzo sie boje jak to bedzie... Pozdrawiam

:-) idę dziewczyny skanować zgody, męża nie ma więc muszę jakoś tak komputerowo to załatwić ...

Lawendowy Sen, Madzialenak i Aduś - napiszcie proszę, gdzie się spotkamy, bo i Fusun do nas wpadnie :-)

oczywiście zapraszamy wszystkie kobietki :-)

Ostatnia edycja:
milia kiedy testujesz?
test z krwi mam zrobic w 10dpt czyli niestety juz w ta sobote... chyba sie pos.ram!

Miliaa- masz bardzo duże szanse na sukces za 1 razem tylko się nie stresuj-na spokojnie! Robisz jutro test sikany?
taaaa, szanse..weez Gień!
dzis moj 8dpt, zrobilam sikanca...i nie wiem w sumie co wyszlo, zrobie jeszcze raz w sobote z rana...bo dzis to mocz po poludniowy byl..

a u mnie nudy, dobrze sie czuje...chociaz dzis w pracy troche stresow mialam...ale juz wrocilam do domku i zajadam sie ciasteczkami i jest OK:tak:

reklama
Do góry