reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
misia- no jasne,że ja Ciebie też pamiętam i serdecznie gratuluję ciąży, super,że Ci się udało!!!:tak:

miliaa- no pewnie,że widać drugą kreskę,powoli zaczynam wierzyć,że mój sen był proroczy:-)

Ja słyszałam opinie że apap ma w swoim składzie jakieś jeszcze świństwa i lepiej brać Paracetamol.
Pewnie co lekarz to inna opinia.

Ostatnia edycja:
Gotadora, Madzialenak, Aduś, musimy podjąć decyzję odnośnie miejsca. Więc pozostaje nam albo Barbados, albo coś w Madisonie (Coffee Heaven, Restauracja indyjska-Masala, Sphinx, Grycan albo amerykańska restauracja-Billy's)
To jak? Na co macie ochotę??? Wybierajcie :-)

a wiecie, ja tak sobie dziś poczytałam te zgody i właśnie do mnie dotarło,że oni już zanim nam bąbelki podadzą to będą znać ich płeć, ciekawe czy nam powiedzą, normalnie już mi się robi tak jakoś :eek: kurcze jak tu się wziąść w garść i nie zwariować ... może ja się też tak nienajlepiej czuje po tym ovulastanie - zauważyłam,że bardziej czuje zapachy, szczególnie jedzenia, jestem często głodna i zjadam olbrzymie ilości jedzenia i mało śpie, budzę się w nocy i się miotam z jednego boku na drugi .... mam nadzieje,że mi przejdzie jak M przyjedzie albo po zrobieniu pierwszego zastrzyku :rofl2:

reklama
Dobranoc Robaczki :-)

images

Ostatnia edycja:
Do góry