reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To ja też przyłącze się do opinii o Coffee Heaven :-)
Czekolada, kawka, ciasteczka, mango delight - wszystko mają tam pyszne :-)

Gotadora, i poza tym będziesz miała blisko- bo z Invikty to prawie w kapciach można przyjść :)

Kate071 - na pewno wszystko będzie dobrze z endometrium. Zobaczysz.

Miliaa - moim zdaniem na tym teście już jest słaba kreseczka :tak: Oby teraz super betka w sobotę wyszła.

Sznurki - no ten ból zęba to Ci fakt był potrzebny do "szczęścia" jeszcze. Mam nadzieję, że przejdzie Ci szybko.

A ja nadal czekam na @ Niby drugi dzień mam jakieś plamienie po kropeczce, ale jeszcze konkretnie nie przyszła, chociaż powinna, bo to już 4 dzień po odstawieniu leków. Po ilu dniach wy miałyście?

A zmieniając temat to wczoraj zamaniakowałam i zrobiłam 3 stroiki na stół. Z 3-4 godziny siedziałam nad nimi. A jutro w planie mam pierniczki. Święta już niedługo ;)

reklama
Lawendowy ja zgadzam sie na wszystko, Coffeee Heaven super.
Jesli chodzi o płeć to nie jestem do konca pewna czy te gadania jakie wykonuje sie tu w Polsce na zarodku badaja gen, ktróry ujawania płeć. Technicznie jest to jak najbardziej mozliwe, w stanach z tego co wiem bada sie to i ujawnia. Slyszałam tez teorie ze niektóre kobiety lub mezczyzni przekazując geny potomstwu moga miec uszkodzony gen jednej z plci i moze byc tak ze dana osoba a więc tez para moze tylko miec dziewczynki lub chlopcow.. wiec nawet jesli jest zarodek prawidlowy ale ma uszkodzony ten gen odpowiedzialny za plec to i tak nie przezyje .. sluchalam kiedys wypowiedzi profesora jakiegos polskiego w tym temacie

Do góry