reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy sen już niedługo będziesz w Wawie? :biggrin2: Dziewczynki nie zapomnijcie o mnie, bo bardzo by mi było miło Was poznać ;-)

Kurczę co się dzieje z Aduś...

Agapl superaśnie, ale naprodukowałać :biggrin2: niech sobie teraz spokojnie dojrzewają

Wanda, Sony jutro Wasz dzień :tak: od jutra jesteście w ciąży! Będę jutro ciepło o Was myślała i trzymała kciuki

Mikimo
!!!! Niesamowita wiadomość! Gratuluję z całego serca!!!

Domat &&& powodzonka

reklama
Aduś zaglądam non stop a tu nic :-( Wierzę, ze jest ok, tylko po prostu nie miałas czasu wejść na forum.
Dobranoc dziewczynki, kolorowych snów :-)

My dzisiaj z emkiem odebraliśmy badania. I wyszły ok :biggrin2: Armia się polepszyła - już nie ma teratozoospermii, wyszło wszystko w normie . SCD i MSOME też w normie - teraz wyszło nam 7% prawidłowych.
Wirusowe wszystkie ujemne
PT 12,2 (norma 12-18)
wskaźnik PT 104,9 (norma 80-120)
INR 0,94 (norma 0,9-1,3)
te dwa w w dolnej normie, no ale norma niby jest :biggrin2: Dziewczynki wiecie może co to za badania PT i INR???

Darii, będę i o Tobie pamiętać :-D
To jest nas 4 - Ty, Pingwinek, Wanda i ja
Już się nie mogę doczekać naszego spotkania:-) A to jeszcze tyle czasu.

Jutro widzę się z Gotadorą. Może Fusun do nas dołączysz???

reklama
Do góry