reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ok więc biorę dalej leki!leczymy się od 3 lat po drodze były 3 inseminacje 3x zmiana lekarzy drożność jajowodów teraz leczymy się w Gdyni w Invimedzie i tam zrobiliśmy 2x in vitro we wrześniu 2012 i teraz 26 stycznia 2013.

reklama
madzialenak - chciałam Ci podziękować, że mi doradziłaś z tą luteiną :) Może to zaważyło na mojej becie.

martaczi - nie poddawaj się!! My tu wszystkie dużo przeszłyśmy i wiemy co czujesz ale najważniejsza jest wiara i wytrwałość!! &&&&&&&&

jakoś mi łatwiej jak Was czytam! może doradzicie mi jakie badania mogłabym jeszcze zrobić. Najgorsze jest to że ani wtedy ani teraz nie mam żadnych mrozaczków i wszystko zaczynam od początku. robiłam jeszcze na własną rękę badania genetyczne ale w pon dopiero mam wyniki może coś tam wyjdzie.

Domat a Ty w 7 dni taką betę masz szok oby ładnie rosła!

martaczi - cały czas liczę na to i Modlę się, żeby beta teraz ładnie rosła i dzidziuś został ze mną już na zawsze!! Ale też jestem w szoku, że taka duża wyszła, myślałam, że jeszcze nic nie będzie.. Ale mąż się bardzo stresuje i chcieliśmy już wiedzieć :) Jutro robię kolejną to będzie wiadomo czy jest dobrze.

Gotadora tylko się nie przemęczaj, obiecaj :baffled: Ja się nie doczekam Twojego testowania.

dziękuje Ci :-) znowu była u mnie rodzinka, ale zanim przyszli postanowiłam wziąść nospę na w razie co, gdyby znowu było jakieś głupie gadanie :angry: ale było ok, czuje się dobrze ...ale będę musiała jutro wybrać się 25 km do kantoru, qurcze więc znowu mało poleżę, no i mam nadzieje,że moja czujność na drodze nie osłabnie po tych lekach. Pierwszą werifikację mam w czwartek, kolejną w poniedziałek, a tę TRZECIĄ w Walentynki :-) - wierzę w moje maluszki :-) tak jak TeQuila patrzę na te zdjęcia i wierzę,że są ze mną i będą już na zawsze :-) mój mąż nadał im wczoraj imiona :-) tak więc jakże mogłoby być inaczej?

witaj martaczi - nie odstawiaj leków- jeszcze nic nie przesądzone, skoro miałaś testować 12 dnia więc miałaś malutkie maluszki, a one mogą późno się implantować :tak: trzymam kciuki &&&&&&

Cześć dziewczyny! :-) Wszystkim gartuluję pozytywnych bet, transferów i samych dobrych wieści. Codziennie czytam forum i trzymam kciuki :-) Ja jestem po wizycie właśnie i zaczynam po 20 lutego jak przyjdzie @. Mam zlecony krótki protokół i lekarstwa menpur 225 od 2 d.c i encorton od 1 d.c. Trzymajcie za mnie kciuki. Strasznie się cieszę, że już niedługo zaczynam. Pytanie: Czy ktoś miał takie dawkowanie tych lekow i jak długo?

reklama
Gotadora jakie imiona macie? Ja tez juz wybrane;) maluchy zostana na 100% ns cale dlugie 9miesiecy z toba nie ms innej opcji!!

Witam nowe dziewczyny!!!!

Do góry