reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak, Gotadora, dziekuje za info odnosnie progesteronu. Zejde do jednej kapsulki dziennie, bo to i tak 200mg. W piatek zobacze zapewne dziwna mine lekarza, jak poprosze go o skierowanie na progesteron.Trudno nie dam sie zastraszyc. Dzialac w ciemno nie bede.

Madzialenak,ciesze sie,ze czujesz sie lepiej. U mnie tez gardlo juz nie boli ale katar sie rozwinal.A katar wiadome leczony,czy nie trwa 7 dni.;-)

Asia, za Twoja szczesliwa szostke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
NIech sie szkraby ladnie rozwijaja :-)

Malinus, kciuki za Twoje pierwsze usg &&&&&&

Sylwia, jak milo wyczuwac promieniujacy entuzjazm u Ciebie. Bardzo sie Ciesze :-)

Martka, kciuki trzymam mocno za Twoja bete &&&&&&&&&&

Molla, calym sercem jestem z Toba..... Trzymaj sie kochana.....:-(

Ostatnia edycja:
reklama
agapl13 a tak jakoś wiosna na mnie wpływa. Trochę musi to głupio wyglądać jak idę ulicą i uśmiecham się sama do siebie :rofl2:

martka - to czekam na pozytywne wieści :tak:

malinuś - oczywiście kciuki mocno zaciśnięte &&&&
Asia - 6 to bardzo ładna liczba. Taka okrągła i z brzuszkiem. To tylko dobrze wróży :-D
Molla - słońce tulę i mam nadzieję, że to już ostatnia zła informacja/zdarzenie które Cię dotknęło. Jesteś silna i wiem, że pomimo wszelkich niekorzystnych wiatrów uda Ci się osiągnąć cel o który tak długo walczysz. Ja w to wierzę, Ty pewnie też.

Cześć dziewczyny w ten piękny słoneczny dzień :tak:

Molla - bardzo mi przykro, że tak się stało :-( trzymaj się tak jakoś i wracaj do nas szybko. Zbieraj siły na kolejną walką o swoje szczęście.

Fusun - trzymam kciuki za Twoje maleństwa, powodzenia, odpoczywaj i relaksuj się.

Asia - 6 dzieciaczków to naprawdę ładny wynik. Trzymam kciuki za transfer, powodzenia.

Ikasia - ale to szybko załatwiłaś, już nie długo Twoje dzieciaczki będą z Tobą, ale masz się fajnie, powodzenia.

Aktualizacja

16 kwietnia Malinuś pierwsze podglądanko maluszka/maluszków 18dpt
17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
18 kwietnia Asia_77 udany transfer
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

22 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków

23 kwietnia Lilia♥ - wizyta przed udanym crio
kwiecień Martka udane crio
kwiecień TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes udane krio

kwiecień poziomka2 udane crio

Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio