reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Juta, witaj wśród nas. Miło Cię poznać.
Niestety nie pomogę Ci z kliniką. Ale jak będziesz miała jakieś inne pytania, to postaram się pomóc.
I już teraz życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
juta84
powiedz mi jak tam u nich to wyglada tez sie wybieram do bociana

dziewczyny lekarz po transferze powiedzial ze mam zrobic test o becie nic mi nie mowil wiec tym sie zasugerowalam!:( i moze zle

a powiedzcie mi jesli odrzucilam leki ktore bralam byla to tylko LUTEINA to moglo zaszkodzic?

ONA ja już w 3 dniu po transferze zaczęłam plamić :( ale na odstawienie leków czekałam do ostatniej chwili. Pojechałam w 9 dniu na bete i jak wyszła negatywna to od razu odstawiłam leki. Do końca miałam nadzieje.
Przecież w gamecie możesz zrobić bete do godz 18 i czekasz na wynik godzinkę.

W sumie to już mam pytanie... Czy jest może wśród Was osoba która zapładniała tylko dwie komórki?
Wiem że szanse są dużo mniejsze ale to i tak dla mnie sukces że udało mi się m przekonać.
Ona232 ja jestem jeszcze przed całą procedurą, byłam tylko na jednej wizycie więc szczerze mówiąc to nie wiem.

ONA ja zrobiłam test sikany 9 dpt - 1 kreska - pojechałam na bete 160, zrobiłam 12 dpt - 1 kreska - beta ponad 500, od 14 dpt zaczęłam plamić, leków nie odstawiłam oczywiście, plamiłam lekko raz w tygodniu do 8tc, teraz zaczynam 11 tydzień ciąży i dzidzia ma sie świetnie. Testom sikanym się nie wierzy!

kochana ja do gamety mam ponad 100 km:( wiec to nie jest takie proste!

kurde tak mnie nastraszylyscie ze szok
no kurde to dlaczego mi lekarz powiedzial ze mam zrobic test w poniedzialek i jak negatyw luteina na bok?

justyna ja mialam pobrane 5 komorek w tym 4 prawidlowe jedna sie zaplodnila
do in vitro podchodzilam niestety w gamecie!
ale pierwsze wrazanie dobbre???

dziewczyny dzisiaj to juz nie jest to tylko plamienie zaczela sie @ wiec czy jest jeszcze szansa ??

przepraszam pewnie macie mnie juz dosc!

Juta84 ja lecze się w bocianie u dr. M,jestem po pierwszym nieudanym in vitro,dokładnie miesiac temu miałam transfer...we wrzesniu podchodze drugi raz ale zaczynam wszystko od początku...

reklama
Do góry