reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

zapytaj o to jego. nie zawsze wynik na nich jest prawidłowy. przy becie 500 miałam cień cienia na 2 testach różnych marek, test na pamiątkę zrobiłam dopiero po wizycie serduszkowej na pamiątke ;)

reklama
kaatik

powiedz mi jaka tam jest opieka warto ??? ja tez jestem po nieudanym 1 in vitro zero mrozakow
a ty dlaczego nie masz ???
u mnie tylko jedna sie zaplodnila

czym bylas stymulowana??
jaki jest u was problem
prosze pomoz bo ja juz nie wiem co mam myslec?

ona232 tak pierwsze wrażenie jak najbardziej ok, dr nie kręci tylko mówi jak jest a panie z recepcji wg mnie są super bez porównania jeśli chodzi o Gamete w Gdyni ( tam robiłam IUI).

juta84
u mnie jest taki problem ze mam niskie AMH 0,8 maz niskie parametry nasienia a powiedz co u ciebie???

tylko dwa zarodki mialas bo widze ze dwa mialas podane?>>
czym cie stymulowali???
jaki mialas protokol??

jakiego lekarza najlepiej tam wybrac!?

ona 232 mój m ma problem z ilością jakość jest ok, ja mam AMH 2,4 (tzn. miałam rok temu bo do tego czasu spadło na pewno)
Kochana ja się dopiero będę podchodziła do procedury w sierpniu.
Co do lekarza to nie wiem co Ci doradzić, ogólnie dobre opinie wszyscy tam mają. Ja jestem u dr Grygoruka.

kaatik a Ty do następnej procedury podchodzisz również w Bocianie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry