reklama
Rozwiązanie
Mam nadzieję że masz rację. . oby tak było .Ja ciągle uważam, że da się z tego wyjść, tylko osoby z chorobami ,lub starsze umierają ,i nie typowo przez to, Tylko to się przyczynilo, więc myślę że nasz skarby nawet jak zachowują, to nawet nie będziemy o tym wiedzieć
Jeszcze malutkie są
reklama
Olaska21
Zaciekawiona BB
A skąd jesteś?My miałyśmy mieć teraz w środę, ale sądzę że jak zadzwonię to odwolaja
Fado123
Fanka BB :)
Okolice CzęstochowyA skąd jesteś?
Olaska21
Zaciekawiona BB
To nie powinno się przedłużyć . U was chyba nie tak dużo przypadków zachorowanOkolice Częstochowy
Fado123
Niby nie, ale żadne przednie nie przyjmująTo nie powinno się przedłużyć . U was chyba nie tak dużo przypadków zachorowan
Olaska21
Zaciekawiona BB
Miejmy nadzieję że to się skończy niedługoNiby nie, ale żadne przednie nie przyjmują
Fado123
Oby ,bo to co się dzieje ,aż się w głowie nie mieściMiejmy nadzieję że to się skończy niedługo
Fado123
Ja ciągle uważam, że da się z tego wyjść, tylko osoby z chorobami ,lub starsze umierają ,i nie typowo przez to, Tylko to się przyczynilo, więc myślę że nasz skarby nawet jak zachowują, to nawet nie będziemy o tym wiedzieć
reklama
Olaska21
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję że masz rację. . oby tak było .Ja ciągle uważam, że da się z tego wyjść, tylko osoby z chorobami ,lub starsze umierają ,i nie typowo przez to, Tylko to się przyczynilo, więc myślę że nasz skarby nawet jak zachowują, to nawet nie będziemy o tym wiedzieć
Jeszcze malutkie są