Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja synów nazwałam Kacper i Bartosz mimo, że akurat jak się rodzili te imiona były w pierwszej 5 popularności, ale mimo to Bartek w klasie nie ma drugiego Bartka a Kacper tylko jednego K. A córka będzie Marysia a Marysie często są jakieś gdzieś, nie patrzę na toZ tych trzech chyba Nina podoba mi się najbardziej. Liwia też jest ładna, ale skoro mówicie, że jest ich coraz więcej, to stawiam na Ninę.
Czy Wy też tak macie, że jak jakieś imię staje się bardziej popularne (nawet bardzo ładne imię) to przestaje się Wam ono w jakimś sensie podobać? Ja mam tak i mimo, że dane imię bardzo by mi się podobało to nie dałabym tak córce czy synowi na imię, bo nie chciałabym, żeby był 4 Piotrkiem czy 3 Kasią w klasie, tak jak to było za moich czasów.
A znowu my wybieramy miedzyRazem z mezem mamy dylemat jakie imie dla coreczki.
Imiona ktore nam obojgu sie podobaja to:
Liwia
Nina
Rozalia (imie po pra babci)
Dodam ze mamy juz synka Gabrysia![]()
Alez to Nina jest popularniejsza. W zeszlym roku miała 1775 nadań, a Liwia 555.Z tych trzech chyba Nina podoba mi się najbardziej. Liwia też jest ładna, ale skoro mówicie, że jest ich coraz więcej, to stawiam na Ninę.
Czy Wy też tak macie, że jak jakieś imię staje się bardziej popularne (nawet bardzo ładne imię) to przestaje się Wam ono w jakimś sensie podobać? Ja mam tak i mimo, że dane imię bardzo by mi się podobało to nie dałabym tak córce czy synowi na imię, bo nie chciałabym, żeby był 4 Piotrkiem czy 3 Kasią w klasie, tak jak to było za moich czasów.