Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Luczynko, Twoja kremowa szarlotka jest pyyyyyyyyyyszna:-):-), polecam wszytskim ten przepis. No wlasnie dzis mam gosci i bede sie chwalic super wypiekem. Dzieki za przepis:-):-)
Czekam na propozycje :-)Moge podac jesli chcesz przepius na sero - makowiec:-), ktory pieklam w sobote. Jest pycha i latwyJa teraz mam tydzien, zeby znalezc jakis kolejny ciekawy przepis na przyszlym weekendCzekam na propozycje :-)
:-)luczynko ja tez zrobilam szarlotke z budyniem wg twojego przepisu- boska!!!!!!!!cudo!!!!i teraz podalam przepis kolezance)))dziekujemy
))
A przepis mam z gazetki 
Moge podac jesli chcesz przepius na sero - makowiec:-), ktory pieklam w sobote. Jest pycha i latwy:-)
Nawet jesli nie upieklabym go w ten weekend to napewno na swieta w grudniu, bo wlasnie nie chce mi sie w tym roku robic dwoch ciast-sernika i makowca i zastanawialam sie juz, ktore z tych dwoch wybrac. A teraz bedzie opcja 2 w 1 ;-) Czekam Kochana na przepis!Moge podac jesli chcesz przepius na sero - makowiec:-), ktory pieklam w sobote. Jest pycha i latwy:-)

)