Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mmmm... szpinak jest baaardzo zdrowy i nie traci na wartości po zamrożeniu
Ja uwielbiam naleśniki ze szpinakiem
Farsz:
Na oliwie podsmażasz 2 większe cebule i 4 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę. Do tego dodajesz rozmrożony i odsączony z wody szpinak (1 paczka) i smażysz dalej. Potem wlewasz serek wiejski i doprawiasz do smaku solą i pieprzem ;-)
Ja naleśniki smażę dosyć blade, napełniam farszem, kładę po plasterku sera, zawijam i wtedy podsmażam na złoto :-)
A jeśli się chce w szybszej wersji to zamiast naleśników gotujesz makaron i mieszasz go z farszem i na talerzu posypujesz startym serem![]()

), cebulką i sosik z pomidorków, na wierzch po plasterku żółtego sera i tak zapieke w piekarniku. Aż mi w brzuchu zaburczało na samą myśl :-)Krzynka, super pomysł na ten pomysł z faszerowanymi paprykami!!! :-) zrobię farsz a'la gołąbki - z ryżu z jakimś mięskiem (ja z tych mięsożernych), cebulką i sosik z pomidorków, na wierzch po plasterku żółtego sera i tak zapieke w piekarniku. Aż mi w brzuchu zaburczało na samą myśl :-)

oj tak, to będzie pyszne....
nie jadłam nigdy szpinaku... zawsze przychodziło mi na myśl jak był w domu, że to taka trawa jest i mnie to obrzydzało... jak smakuje? bo mi się słonawo kojarzy nie wiem czemu... i właśnie jak rozgotowana trawa...

). jeszcze raz dzięki za pomysł :-)
(taki mieliśmy w szkolnej stołówce bleee) musi być dobrze przyrządzony, doprawiony i najlepiej jak nie jest podany w formie papki... a w pierożkach, z makaronem, naleśnikach, itp.