Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No, mój chłodnik już prawie gotowy a teraz zabieram się za.... moje ukochane placuszki z cukini.
Robię je mniej więcej (jak wiecie, ja jakoś nie umiem działać wg przepisu, więc zwykle robię coś mniej więcej...)tak:
Wielkie Żarcie - Przepis - Placki z cukini
zioła z balkonu nadają się do nich idealnie - POLECAM cieżarówkom!!!
z chłodnikiem będą idealne :-)
PS. teraz cukinie są malutkie więc polecam zamiast jednej - ze 2-3 mniejsze. Młodych cukinii nie wydrążamy - mają tak maleńkie pesteczki, że w ogóle nie przeszkadzają. Trzemy w całości (ja nawet trę ze skórką, bo teraz jest cieniutka).
Lubię nowości, więc jutro smażę placuszki z cukinii :-)
Co do placków z cukini, to koniecznie wypróbuj - placuszki są delikatne bo cukinia ma delikatny smak. Dla mnie dużo lepsza alternatywa dla placków ziemniaczanych, które też lubię, no i nieodzwonie kojarzą mi się z latem. Ja narobiłam tyle masy na placki cukiniowe, że jadłam je przez 3 dni :-) Jak ktoś lubi można do masy wkroić np trochę szynki, wtedy są konkretniejsze. Z resztą polecam pokombinować z ulubionymi dodatkami!
Ale w tym czas pracy max 5min 
I takim sosikiem smaruje ciasto