Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam moja 4miesieczna córeczka robi od jakiegoś czasu ciemno zieloną kupkę, przeważnie co drugi dzień z rana. Do tego ma strasznie śmierdzące bączki. Czy to normalne czy coś nie tak z mlekiem i muszę zmienić? Pozdrawiam
Hej, moja coreczka rowniez przez jakas chwile miala problem z ciemna, czasem zielona kupka i to nie robiona regularnie ale wlasnie raz na 2 dni. Pomogla zmiana mleka, skonsultuj z pediatra zmiane mleka. Pozdrawiam.
Po każdym innym mleku modyfikowanym kupka dziecka wygląda inaczej. Moja córka piła różne rodzaje mlek i po każdym było inaczej. Ciemną, bardzo ciemno zieloną również miała - jednak było to normalne przy mleku neocate. Najlepiej skonsultować to z pediatrią jeśli masz jakieś wątpliwości.
Hej, moja coreczka rowniez przez jakas chwile miala problem z ciemna, czasem zielona kupka i to nie robiona regularnie ale wlasnie raz na 2 dni. Pomogla zmiana mleka, skonsultuj z pediatra zmiane mleka. Pozdrawiam.