~*SaaRaa*~
Fanka BB :)
o mniami....ale mam teraz ochote na takiego placka 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jeszcze nie wiem czy sie wyrownala..ale na takim etapie napewno ciezko to sprawdzic na USG pojde a jakis tydzien moze dwa bo 27 wrzesnia lece do PL...poki co jestem spokojna..lekarka powiedziala mi ze to wczesna ciaza..wiec jestem spokojna powiedzmy ;-)ale najwazniejsze to byc dobrej mysli..a u Ciebie widze ze jest ok.najwazniejsze to ze seduszko bije ..a wzrostem dzidzius nadgoni i waga wiec nie ma co martwic sie na zapas.. no i najwazniejsze duzo dpoczywac..nie stersowac sie i nie dzwigac..Didi czy ta różnica 3 tygodni już sie u ciebie wyrównała czy dalej jest taka sama???
Co ci lekarz powiedział jak zobaczył usg???
Troszke mi się humor poprawiłaś, ze może w takim razie nie jest tak najgorzej.

. Dzisiaj u mnie też NA RAZIE spoko:-)
ja mam dzisiaj lenia giganta, nawet obiadu mi sie robic nie chcialo, a teraz mam ochote na kanapki z pasztetem i ogorkiem kiszonym;-)wiecie, ten watek kulinarny swietny, ale obawiam sie, ze bedziemy sobie nawzajem apetyt napedzac i watek "powiekszamy sie" bedzie nabieral ksztaltow rownie szybko jak my hehe;-)
racja jest w tym, ze kazda z nas ma jakby nie patrzec inny cykl i w zasadzie liczy sie od zaplodnienia, ale nic to - echo jest, puls jest, Bejbisek ma 8 mm, ale pan doktor, poniewaz bylam ostatnia pacjentka chcial zrobic usg zwykle, a tu sie okazalo, ze Bejbisek partyzant ukryl sie w tylnej czesci macicy, a ja mam tylozgiecie, wiec musialo byc i tak dopochwowo;-)Bejbisek twardziel, juz stawia na swoim;-)
jutro jasde do rodzicow, chyba im podkradne z ogrodka i cos upieke