Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a najlepsza jest moja teściowa ostatnio mówi,,.... a ty będziesz rodzić przez cesareke a to nie poród.Myslała że wyjdę z siebie ale taka jest rola .. Teściówek"

co za baba....z dobrego wychowania zaproponowalam jej chociaz herbate a ona "niechce, niedajesz mi wnuczki to ide, przyjde po nia jutro" a ja mowie zeby zadzwonila jeszcze o ktorej a ona "jak przyjde to przyjde"
ona chyba mysli ze ja niebede nic robic tylko siedziec i na nia czekac.........
, że jemu się nic nie podoba, a nie potrafi zaproponować niczego zastępczego w zamian. i to chodzenie po nocach po obcych mieszkaniach w celu ich obejrzenia męczy mnie też fizycznie - od jakiegoś czasu IV pietro jest dla mnie osiagalne w dopiero 15 min.:-) może mniej będę się meczyła, jak już w końcu dorobimy się jakiegos autka?;-)
. U mnie remont trwa i chyba potrwa. Co mój Tato zrobi, to przyjedzie M skrytykuje i zrobi po swojemu. Jeden na drugiego nadaje, a ja już mam dość
. Brzuchol troszkę mi pobolewa, ale mam nadzieję że odrobina odpoczynku i wszystko będzie ok.
hi hi teraz to juz sama zapomnialam co mialam napisac
nio nic jak to sie mowi skleroza nie boli
nie daj sie kochana
hi hi
jeszcze troszke musisz wyluzowac, jak to sie mowi doczekac do bezpiecznego terminu;-)