Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
he, he... a ja dostałam od mamy malakser... taka maszyna, która była u nas w domku od zawsze tylko mama upolowała mi nową... nawet wolałaby sobie zostawić bo jej nowy robot kuchenny przy malakserze wymięka, ale miałam na szczęście wybór
A co do obiadowych smakołyków to zrobiłam przedwczoraj pyszne leczo i pomimo pojedynczych składników wyszło strasznie dużo i na szczęście pysznie więc dzisiejszy obiadek z głowy.
klucha no wlasnie to dostalam, moja mama ma juz od poltora roku i strasznie chwali, codziennie cos w tym robi
ja na razie zdobylam sie na zrobienie soku i goracej czekolady a jutro chce w koncu cos ugotowac
zalezy jeszcze ktory model ale jak patrzylam wczoraj na allegro to nawet ten najstarszy nie kosztuje mniej niz tysiac ale maszynka rzeczywiscie cuda robi z tego co widzialam jak bylam w domu zrobi prawie wszystko:-)
U mnie dzisiaj obiadku nie ma. Mąż po pracy zostaje na imprezie zakładowej, a ja na 18.30 ma spotkanie z okazji Dnia Kobiet w kawiarni z dziewczynami z formu ciążowego, które dotyczy mojego miasta i okolic I tak co jakieś święto to się spotykamy. A dodatkowo są spotkania mam z dzieciaczkami.
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach.Ja do lekarza idę we wtorek i od razu mam ktg trzeci raz robione bo u mnie od 28tygodnia przed każdą wizytą robią.Idę odpocząć bo baaardzo niepokojąco boli mnie podbrzusze....