reklama

Kwiecień 2009

reklama
ziuziunia zgadzam sie z toba, wlasnie dostalam smsa od kuzynki m. ze urodzila synka dzisiaj a termin miala na 12 kwietnia, wiec wszystko na tym etapie ciazy moze sie zdarzyc:szok:

nenius oooooooooooo kurcze zazdrość mnie zrzera.... ale kciuki za powodzenie cc trzymać będę :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Oj dziewczyny ale nam się śpieszy żeby zobaczyć i przytulić już nasze skarby..... tylko gorzej z nimi :rofl2::rofl2: im chyba w brzuszkach jest dobrze, powoli bez pośpiechu sobie się przeciągają, kopią i nawet nie myślą o wyprowadzce :-p:-p:-p:-p

no to ja chyba w jakiejś innej fazie jestem :-) nie dość, że objawów porodowych brak (w sumie jeszcze prawie miesiąc do terminu, więc może dlatego??), to nawet ich nie wyczekuję. W ogóle nastrój i samopoczucie mam takie, że jak dla mnie ta ciąża mogłaby jeszcze trwać i trwać. :-D
Aż się martwię, czy ze mną wszystko w porządku :szok:, hiehie?
Zresztą, możecie mi wypomnieć ten optymizm za kilka dni, jak znów mnie jakaś chandra dopadnie :tak:.
Buziaczki dziewczyny, idę trochę poleżeć!

reklama
nenus zazdroszczę, że już wiesz kiedy będziesz tulić swoją dzidzię, trzymam mocno kciukasy!

Ja dziś po wizycie zaszłam do mamy do pracy na noworotki i rozmawiałam z Panią, która kilka godzin wcześniej urodziła synka ponad 4 kg i powiedziała ,,że nie było tak źle", a dzidzia słodziutka! Tak jej pozazdrościłam, że ma już to za sobą!

bluebell trzymam mocno za Ciebię kciuki i zgadzam się z zuziunią, aurę to możesz mieć w każdej chwili

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry