didi
Fanka BB :)
GAbi ..wiem co czujesz...ja tez powoli chyba zaczne wolac RATUNKUUUU!!!!
ale co nas niezabije t nas wzmocni...i juz raz przez to przeszlysmy no i zobacz nawet z wlasnej nieprzymuszonej woli zdecydowalysmy sie przechodzic to jeszcze raz...bo co mowi sie godzine tfu kilka minut po porozie...ze naprawde warto przez to przejsc ...
mloda wlasnie terroryzuje mnie..zjadlam 4 mandarynki..slodziutkie ze mmm...i takie soczyste a ta chyba wscieklizmy dostala ..no nie ma litosci nad mamusia

ale co nas niezabije t nas wzmocni...i juz raz przez to przeszlysmy no i zobacz nawet z wlasnej nieprzymuszonej woli zdecydowalysmy sie przechodzic to jeszcze raz...bo co mowi sie godzine tfu kilka minut po porozie...ze naprawde warto przez to przejsc ...mloda wlasnie terroryzuje mnie..zjadlam 4 mandarynki..slodziutkie ze mmm...i takie soczyste a ta chyba wscieklizmy dostala ..no nie ma litosci nad mamusia

Dziecko przerażone.Ja nie przeżyję porodu
Chłop ma jakieś durne teksty,że już raz przeżywałam.przeszło,ale nie wiem co to będzie.Co innego pierwszy poród,jak człowiek nie wie co go czeka.Co innego sobie gadać,jak się zapomniało.A co innego jak się właśnie przypomniało....Ratunku.
byłam od poniedziałku ponieważ stwierdzono nadciśnienie a później akcje porodowa