Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niuni ja w takiej sytuacji od razu zdecydowałabym się na ccCaro - witaj, dobrze, że Cię wypuścili.Ja kończe obiadek i uciekam. Muszę trochę posprzątać a potem szykować się do ginki.
Po prostu obie powiedzialy ze mimo iz wskazania z pierwszej ciazy wcale sie nie zmienily, to do tego doszly nowe i ze powinnam naciskac swoja ginke na wpisanie w karte zalecenia cc. Tylko zupelnie nie wiem jak ja przekonac, poza tym nie wiem jak to 'zalatwic' jesli chodzi o ten szpital w ktorym chce rodzic....bo tu ponoc nie ma mozliwosci 'planowanego' ciecia, chyba ze a sie tu swojego lekarza. Inaczej ze wskazaniem do cc musze czekac az sie porod zacznie i dopiero wtedy mnie przyjma....jak bedzie miejsce.....i ewentualnie zrobia ciecie.Niuni4 ..wiesz co jak na moje to jesli 2 roznych lekarzy powiedzialo Tobie ze lepiej abys miala CC to msi byc cos w tym.... a ze proadzaca nic nie wspominala..hmm..dziwne..jesli masz miec CC dla wlasnego zdrowia i dziecka ja zgodzilabym sie.. to nie jest straszne ale napewno bezpieczniejsze niz w Twoim przypadku skoro tak mowia lekarze i nie tylko gin...
mnie dzisiaj lekarka zapytala czy nadal chce rodzic Sn czy mze wole jednak CC.. powiedzialam ze boje sie Sn ale chce sprobowac... pochwalila i zapewnila ze bedze dobrze.. no ale boje sie jak jasna dupa..haha... ale zaufam lekarza w koncu sa po to aby zapewnic mi pezpieczenstwo i dziecku
Oddzial Patologii Ciąży :-)niuni co to jest PC??????????? bo nie mam bladego pojęcia
Gratuluje wizyty i jak kaza to lez i odpoczywaj, naprawde niewiele zostaloJa już po ginie. Wszystko ok, rozwarcie na opuszkę, gin twierdzi, że urodze przed terminem, kazał uważać i się nie przeciążać, na bóle pleców zalecił masaże, w przypadku dużego bólu apap. Ktg wyszło dobrze, Zuzik jeszcze czkawke miała haha, jakby nic sie nie działo to dopiero za 2 tyg do kontroli i wtedy też usg, jeszcze do zrobienia badania moczu i morfologię, no to chyba tyle
Hmm, 3 ruchy mocniejsze poczułam jak do tej pory, oczywiście sprowokowane (czyt. wygniecione)... Idę zjeść czosnek, może to pomoże, bo maluszek go nie lubi i się po nim zawsze wyrywa. Jak to nic nie da, to jak M. skończy korki, pojedziemy chyba na ktg... :-(