diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Nie strasz! Ja co prawda mam termin na 27 kwietnia, ale 20-go są moje urodziny i mój M bardzo by chciał żeby Ania wtedy przyszła na świat ;-)WOW!!! no didi czyli przyszedl nasz czas-kwietniowki z 20kwietnia wkraczaja![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie strasz! Ja co prawda mam termin na 27 kwietnia, ale 20-go są moje urodziny i mój M bardzo by chciał żeby Ania wtedy przyszła na świat ;-)WOW!!! no didi czyli przyszedl nasz czas-kwietniowki z 20kwietnia wkraczaja![]()

No to mamy chętną na dzisiaj... Może grafik założymy? ;-) Ja rezerwuję sobie 20.04Ale fajnie ze Caro ma juz mala przy sobie, kurcze ja tez juz chce.:-)
trzymajcie sie kochane i czekam na nastepna rozsypana, a moze to bede ja![]()
Dzięki Didi.
No laski,miło się gada,ale trzeba za coś pożytecznego się zabrać.Jakieś pranie,spacer.Dzieckiem się trza zająć.Placki z jabłkami za mną chodzą.Tylko kurcze tak mnie boli to spojenie czy coś,że jak się nie ruszam to ok,ale jak chcę kroka zrobić to
To spokojnego dnia,no chyba,że któras chce rodzić
Na razie.
Gosia ja czytalam ostatniego posta Caro i ona tam pisala ze ginka tak ja mocno badala ze myslala ze urodzi to moze u Cibei tez tak bedzie,albo popros moze?![]()