Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej kobietki, ja jestem od poniedziałkowej nocy w szpitalu. O 24 dostałam skurcze, czekałam półtorej godziny i mąż namówił mnie na ktg i jak trafiłam na ktg do szpitala to już mnie zostawili, a skurcze ucichły. Wyjdę tylko na święta i z powrotem powrót do szpitala.
Wygląda na to, że mały wyjdzie po terminie. Tak mi smutno, bo tak pięknie jest na dworze a ja kiszę się w szpitalu :-(
ide dziewczyny na spacer bo mnie nerwy rozwalają
a jak znajde tego skur....a bociana to mu te czerwone nogi z d..y powyrywam![]()
sie ptaszysko na kalendarzu nie zna- to ja go naucze poprawnie daty czytać![]()

o niczym innym nie potrafię już myśleć
te 4 dni to jak dla mnie najtrudniejszy okres z całej ciąży. non stop tylko telefony odbieram czy już rodzę i za każde takie pytanie mam ochotę kogoś zamordować
wiem, że każda z nas się w końcu doczeka, szkoda tylko że czasem tyle to trwa 
Hej kobietki, ja jestem od poniedziałkowej nocy w szpitalu. O 24 dostałam skurcze, czekałam półtorej godziny i mąż namówił mnie na ktg i jak trafiłam na ktg do szpitala to już mnie zostawili, a skurcze ucichły. Wyjdę tylko na święta i z powrotem powrót do szpitala.
Wygląda na to, że mały wyjdzie po terminie. Tak mi smutno, bo tak pięknie jest na dworze a ja kiszę się w szpitalu :-(