Kiziola
Mamusia Emi i Mai
Hej babeczki!
Ja dziś po wizycie. Pan doktor zrobił mi USG - waga niuni 3622g, tylko nie wiem czemu się uśmiechnął, jak spytał się o płeć? Powiedziałam, że mam już wszystko różowe, więc jak to chłopaczek, to na początku będzie miał wesoło
, ale mi jest bez różnicy. Tyle się na zamartwiałam w tej ciąży, że jest mi bez różnicy - byle uśmiechnięte i zdrowe:-)
Bubasek - w końcu jakieś wieści - GRATULUJĘ!
No dziewczyny dziś pierwszy raz od 6 miesięcy wit. S - chyba muszę się przygotować, bo już zapomniałam ...
diabliczka - widzę, że dziś razem atakujemy
Ja dziś po wizycie. Pan doktor zrobił mi USG - waga niuni 3622g, tylko nie wiem czemu się uśmiechnął, jak spytał się o płeć? Powiedziałam, że mam już wszystko różowe, więc jak to chłopaczek, to na początku będzie miał wesoło
, ale mi jest bez różnicy. Tyle się na zamartwiałam w tej ciąży, że jest mi bez różnicy - byle uśmiechnięte i zdrowe:-)Bubasek - w końcu jakieś wieści - GRATULUJĘ!
No dziewczyny dziś pierwszy raz od 6 miesięcy wit. S - chyba muszę się przygotować, bo już zapomniałam ...

diabliczka - widzę, że dziś razem atakujemy

starsza babcia stanela za mna w kolejce i zaczela cos pod nosem marudzic ze jej nie przepuscilam
chcialam cos powiedziec ale stwierdzilam ze nie ma sensu i odpuscilam